1.

اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو

دوره 69، شماره 3، مهر 1395، صفحه 285-297
سید مهدی اجاق؛ فرزانه فاطمی راد؛ معظمه کردجزی؛ انیسه جمشیدی

2.

ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو

دوره 72، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 180-194
مرضیه کی شمس؛ سیدولی حسینی

3.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C)

دوره 70، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 44-59
فاطمه پور ملایی؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه

4.

بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 447-456
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی

5.

تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگی‌های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)

دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 283-296
حبیب‌الله حاجی‌دون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی

6.

تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil)

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 1-12
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ علی طاهری

7.

تاثیر پروتئین های محلول در آب بر طعم گوشت کلیکا

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
سهراب معینی

8.

تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 551-565
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

9.

کاربرد فیبرهای خوراکی در سوریمی و فرآورده های حاصل از آن

دوره 6، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 151-157
سکینه حیدری؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو عاشوری

10.

مروری بر مطالعات تولید کنسانترة پروتئینی از زائدات صنایع فرآوری ماهی به روش تغییر pH

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 553-564
محدثه علیزاده پیرعلیدهی؛ سیدولی حسینی؛ تارا زارعی

11.

مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-205
سید علی جعفرپور؛ مهرنوش باقری مفیدی؛ علی معتمدزادگان

12.

نقش ویژگی های لکسیکوگرافیک در مصرف کنندگان گوشت ماهی در راستای توسعه و تجاری سازی محصولات نوین شیلاتی

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 399-414
رسول محمدرضایی؛ فرشته اسداله پور؛ حامد رفیعی؛ اسماعیل پیش بهار

13.

ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 491-510
سید علی جعفرپور؛ مونا شکری؛ بهرام شهره



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب