اجاق, سید مهدی, فاطمی راد, فرزانه, کردجزی, معظمه, جمشیدی, انیسه. (1395). اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو. , 69(3), 285-297. doi: 10.22059/jfisheries.2016.61605
سید مهدی اجاق; فرزانه فاطمی راد; معظمه کردجزی; انیسه جمشیدی. "اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو". , 69, 3, 1395, 285-297. doi: 10.22059/jfisheries.2016.61605
اجاق, سید مهدی, فاطمی راد, فرزانه, کردجزی, معظمه, جمشیدی, انیسه. (1395). 'اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو', , 69(3), pp. 285-297. doi: 10.22059/jfisheries.2016.61605
اجاق, سید مهدی, فاطمی راد, فرزانه, کردجزی, معظمه, جمشیدی, انیسه. اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو. , 1395; 69(3): 285-297. doi: 10.22059/jfisheries.2016.61605


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب