تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,573 |
تعداد مقالات | 71,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,524,696 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,785,428 |
کاربرد فیبرهای خوراکی در سوریمی و فرآورده های حاصل از آن | ||
مجله شیل | ||
مقاله 3، دوره 6، شماره 4 - شماره پیاپی 24، بهمن 1397، صفحه 151-157 اصل مقاله (417.2 K) | ||
نویسندگان | ||
سکینه حیدری1؛ بهاره شعبانپور* 2؛ پرستو عاشوری3 | ||
1دانشجوی دکتری فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان | ||
2دانشیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان | ||
32 استادیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان | ||
چکیده | ||
امروزه اکثر مصرف کنندگان علاوه بر سالم بودن غذا و ارزش تغذیهای آن به اثرات سلامت بخش آن نیز توجه دارند. فرآوردههای غذایی دریایی حاوی پروتئین و چربیهای سودمند هستند ولی دارای فیبر کمی میباشند که با افزودن فیبرهای خوراکی (فیبر گندم، جودوسر، سلولز و....) از نظر تغذیهای کاملتر میگردند. غنیسازی سوریمی و فرآرودههای حاصل از آن با فیبرهای خوراکی میتواند در جلوگیری از بیمارهای قلبی، دیابت، چاقی موثر باشد. فیبرهای خوراکی میتوانند در سوریمی و فرآرودههای حاصل از آن به عنوان اتصالدهندهها، پرکنندهها، پوششدهندهها استفاده شوند و اثرات مثبتی بر pH، بافت، رنگ و ویژگیهای حسی داشته باشند. با توجه به اینکه اثرات استفاده از فیبرهای مختلف متفاوت میباشد، بنابراین این مقاله به مروری بر استفاده از فیبرهای مختلف در تولید فرآوردههای سوریمی میپردازد. | ||
کلیدواژهها | ||
سلامتبخش؛ فیبر خوراکی؛ سوریمی؛ فرآورده های شیلاتی؛ غنیسازی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 352 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 257 |