جعفرپور, سید علی, شکری, مونا, شهره, بهرام. (1393). ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 67(4), 491-510. doi: 10.22059/jfisheries.2014.53348
سید علی جعفرپور; مونا شکری; بهرام شهره. "ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". , 67, 4, 1393, 491-510. doi: 10.22059/jfisheries.2014.53348
جعفرپور, سید علی, شکری, مونا, شهره, بهرام. (1393). 'ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', , 67(4), pp. 491-510. doi: 10.22059/jfisheries.2014.53348
جعفرپور, سید علی, شکری, مونا, شهره, بهرام. ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 1393; 67(4): 491-510. doi: 10.22059/jfisheries.2014.53348


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب