1.

-

دوره 6، شماره 0، اردیبهشت 1384
G.R. Lashkaripour؛ A. Asghari-Moghaddam؛ M. Allaf-Najib

2.

Assessment of water quality of Oum Er Rabia River by Microbiological Quality Index and Water Quality Index

دوره 7، شماره 3، مهر 2021، صفحه 561-571
El Hassan Abba؛ Imam Idrissi؛ Younes Bennani؛ Adnane El Yaacoubi؛ Sanae Cherroud؛ Tarik Ainane؛ Mhamed Khaffou

3.

ESI, a new method for the excellence measurement

دوره 2، شماره 2، شهریور 2009، صفحه 115-127
Hamid Hassanzadeh

4.

Groundwater quality determination regarding major anions and cations (Case study of an aquifer in the Lut Desert, Iran)

دوره 1، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 45-54
Touraj Nasrabadi؛ Akbar Baghvand؛ Ali Vosoogh

5.

Investigating the Enzymatic System of Mexican Lime Fruits in LowTemperature Storage under Post-Harvest Treatment of Salicylic Acid

دوره 12، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 219-228
Mozhdeh Yousef؛ Fatemeh Nazoori

6.

Investigating the possibility of using Near Infrared Spectroscopy (NIRS) method in Coffee Beans Caffeine and Chlorogenic Acid (CGA) Determination by Near Infrared Spectroscopy (NIRS)

دوره 12، شماره 3، مهر 2025، صفحه 797-810
Kusumiyati Kusumiyati؛ Agus Arip Munawar؛ Andasuryani Andasuryani

7.

Modeling engineering of therapeutic education approaches for diabetic patients and quality of the support and human resources management process : Towards a new challenge in the management of public health

دوره 13، Special Issue: Advanced Innovation Topics in Business and Management، 2021، صفحه 48-65
Jamila Essellouti؛ Mustapha Bassiri؛ Malika Tridane؛ Said Belaaouad

8.

Natural Preservatives Maintained Postharvest Quality, Reduced Decay Percentage and Increased Shelf Life of Mango

دوره 12، شماره 4، آذر 2025، صفحه 1261-1280
Sefat K Ullah؛ Nishat Jahan Nitu؛ Prianka Howlader؛ Nazmul Hasan Mehedi؛ Santosh Kumar Bose

9.

Optimal Pricing, Warranty, and Quality Level Decisions in a Competing Dual-channel Supply Chain

دوره 15، شماره 1، 2023، صفحه 65-91
Ali Husseinzadeh Kashan؛ Tina Sardashti

10.

Preservation of Buck Semen Quality During Chilling Storage Using Coenzyme Q10

دوره 18، شماره 3، مهر 2024، صفحه 429-434
Mokhtar Mohajer؛ Nader Asadzadeh؛ Hoda Javaheri Barfourooshi؛ Navid Dadashpour Davachi؛ Reza Masoudi

11.

Sources, demand and problems of domestic water in Nassarawa Eggon Town, Nigeria

دوره 1، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 55-65
Ayiwulu Ezekiel؛ Alexander Dominic

12.

Surveying the role of integration between TQM and Technology management in determining Quality and Innovation Performance(Survey around: Product ompanies Located at Markazi Province)

دوره 2، شماره 4، دی 2010
Hasan Farsijani؛ Abolfazl Samieineyestani

13.

The Effects of Organic Nutrient Sources on Yield and Shelf life of Broccoli

دوره 10، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 87-96
Sushanta Kumar Tarafder؛ Mrityunjoy Biswas؛ Asit Baran Mondal

14.

اثر تیمار پوتریسین بر میوه توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘ تحت شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 147-161
علی اکبری؛ اورنگ خادمی؛ یاور شرفی؛ سید جلال طباطبایی

15.

ارتباط TQM و اثر بخشی در حوزه های ستادی سازمان های ورزشی کشور

دوره 14، شماره 14، دی 1381
محمد رضا اسد؛ مهرزاد حمیدی؛ دکتر حسن اسدی

16.

ارتقای کیفیت خدمات امور مالی با به‌کارگیری QFD و AHP

دوره 14، شماره 2، آذر 1386
منصور مومنی؛ حسن مرمضی

17.

ارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمع‌کننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکس‌کننده‌ها

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 371-384
میلاد رشیدی؛ اکبر عرب حسینی؛ هادی صمیمی اخیجهانی

18.

ارزیابی تأثیر بستر، شبکه کاشت و نوع گیاه پوششی بر کمیت و کیفیت چمن های رول تولید شده در شمال ایران

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 531-543
شهرام صداقت حور؛ لیلا خیرآبادی

19.

ارزیابی تأثیر پرتوگاما بر آلودگی میکروبی و شاخص‌های کیفی سه رقم خرما (Phoenix dactylifera L.) در مدت انبارمانی

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 147-156
سعیده زربخش؛ سمیه رستگار؛ صدیقه جوادپور

20.

ارزیابی کیفیت آب شرب مزارع مرغ مادر گوشتی استان تهران

دوره 56، شماره 1، مرداد 1380
حسن رکنی؛ دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر سید محمدمهدی کیائی؛ دکتر امیرحسین چیذری؛ اسکندر شیری

21.

ارزیابی کیفیت برنامه درسی گرایشی مقطع کارشناسی ترویج و آموزش کشاورزی (مورد مطالعه: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان)

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 589-598
امید مهراب قوچانی؛ سعید محمدزاده

22.

ارزیابی کیفیت ساختاری شبکه فضای سبز در محیط‌های شهری- مطالعه موردی منطقه 16 شهرداری تهران

دوره 10، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 81-99
مجید رمضانی مهریان

23.

ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice)

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 184-197
محمدعلی خانلر؛ سیدمهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سیدولی حسینی

24.

ارزیابی کیفی و مدت ماندگاری فیلة ماهیان شیر (Scomberomorus commerson) و سنگسر (Pomadasys kaakan) طی نگهداری در یخچال

دوره 76، شماره 3، مهر 1402، صفحه 487-498
سلیم شریفیان

25.

استفاده از روش تلفیقی در فرایند چای‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی و خواص حسی فراورده

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 439-449
شیوا روفی گری حقیقت؛ سید احمد تقی شکرگزار؛ کوروش فلکرو؛ صغری محبیان اطاقوری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب