1.

Effect of thyme, garlic and caraway herbal extracts on blood parameters, productivity, egg quality, hatchability and intestinal bacterial population of laying Japanese quail

دوره 9، شماره 3، زمستان 2015، صفحه 179-187
Alireza Behnamifar؛ Shaban Rahimi؛ Mohammad Amir Karimi Torshizi؛ Saeed Hasanpor؛ Zahra Mohamadzade

2.

Growth Performance and the Intestine Morphometry of Japanese Quail That Fed Diets Supplemented With Vitamin E and Selenium

دوره 12، شماره 4، زمستان 2018، صفحه 323-334
Hossein Zadeh Adamnezhad؛ Jamshid GhiasiGhalehkandi

3.

اثرات استفاده از سطوح مختلف کافور بر عملکرد و غلظت سرمی هورمون‌های تیروئیدی و تستوسترون در بلدرچین ژاپنی

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 273-286
اصغر صداقت؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی

4.

اثرات افزودن ویتامین های K1 و K3 به جیره هایی با کمبود کلسیم بر عملکرد و شاخص های فیزیکوشیمیایی استخوان درشت نی در بلدرچین های ژاپنی

دوره 20، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 477-486
سحر محمدزاده؛ توحید وحدت پور؛ یحیی ابراهیم نژاد

5.

اثر انتخاب واگرا برای وزن بدن بر میزان تولید تخم و سایر صفات تولیدمثلی در بلدرچین ژاپنی

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 313-320
راحله صادقی؛ عباس پاکدل؛ محمد مرادی شهر بابک

6.

اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 19-28
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ شکوفه غضنفری

7.

اثر روغن فرار میخک (Syzygium aromaticum) و اسید‎آسکوربیک بر بازده رشد و ریخت‌شناسی پرزهای روده در بلدرچین ژاپنی به دنبال مصرف فلز سنگین سرب

دوره 75، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 208-217
میلاد بابااحمدی میلانی؛ شهاب بهادارن؛ زهرا خسروی؛ عزیزالله فلاح مهرجردی؛ الهه عسکری

8.

اثر کنجاله گلرنگ حاوی مکمل‌های میکروبی و آنزیمی بر عملکرد، کیفیت گوشت و ایمنی همورال بلدرچین ژاپنی

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 601-611
شریفه قویدل حیدری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری

9.

اثر نانو‌ذره نقره بر عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در بلدرچین ژاپنی

دوره 76، شماره 1، بهار 1400، صفحه 115-123
امجد فرزین پور؛ کیوان سبحانی

10.

افزایش محتوای لایزوزیم تخم بلدرچین ژاپنی با مکمل سازی جیره¬ای اسیدهای آمینه

دوره 44، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 177-186
نجمه سادات روحانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مریم نیکخواه

11.

برآورد پاسخ به انتخاب و وراثت‌پذیری تحقق یافته برای وزن بدن در سنین 4 و 5 هفتگی در بلدرچین ژاپنی

دوره 41، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 373-380
هما اعرابی؛ محمد مرادی شهربابک؛ اردشیر نجاتی جوارمی

12.

برآورد و امکان‌سنجی انتخاب فراسنجه‌های ژنتیکی برای افزایش یکنواختی وزن بدن در بلدرچین ژاپنی

دوره 48، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 371-377
حیدر قیاسی؛ مجید خالداری

13.

بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره-های آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 23، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 381-392
وحیده صباغی درمیان؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ محمد رکوعی

14.

بررسی اثر انتخاب انفرادی و خانوادگی بر افزایش وزن بدن و سینه در بلدرچین ژاپنی

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 531-537
مجید خالداری؛ عباس پاکدل؛ حسن مهربانی یگانه؛ اردشیر نجاتی جوارمی

15.

بررسی اثر انتخاب برای وزن بدن در سه سویه بلدرچین ژاپنی‏

دوره 9، شماره 2، پاییز 1386، صفحه 23-35
مهدی شکوهمند؛ محمد علی امامی میبدی

16.

بررسی اثر سین بیوتیک و محلول الکترولیت مولتی ویتامین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی در در یک مدل استرس فیزیولوژیک

دوره 71، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 409-414
آرش برزگر یارمحمدی؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ علی اسدی الموتی

17.

بررسی تأثیرات استفاده از جلبک دریایی گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیره بر عملکرد و غلظت سرمی TSH و هورمون‌های تیروئیدی بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 103-109
بهنام عباس پور؛ سید داود شریفی

18.

بررسی چندشکلی تعدادی از جایگاههای ریزماهواره ای دونوکلئوتیدی (dinucleotide) در بلدرچین ژاپنی (Coturnix Japonica)

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
محمد علی رجایی اربابی؛ حسین عمرانی؛ سیروس امیری نیا؛ رسول واعظ ترشیزی؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ سعید اسماعیل خانیان؛ امیر میرهادی

19.

بررسی وجود QTLهای مرتبط با صفات وزن بدن تا سن 28 روزگی در نواحی کاندیدا از ژنوم در بلدرچین ژاپنی

دوره 43، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 423-430
الهام رضوان نژاد؛ عباس پاکدل؛ سیدرضا میرائی آشتیانی؛ حسن مهربانی یگانه؛ محمد مهدی یعقوبی

20.

تاثیر استفاده از عصاره مریم‌گلی (Salvia officinalis) بدنبال مسمومیت تجربی با مس برعملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 143-151
اشرف مرتضایی؛ مرتضی ممویی؛ نعیم عرفانی مجد؛ محمدرضا قربانی

21.

تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 131-140
مجید آفتابی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ قاسم جلیلوند؛ مهران مهری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

22.

تأثیر انتخاب واگرا برای وزن 4 هفتگی بر فراسنجه‌های منحنی رشد و اجزای لاشه بلدرچین ژاپنی

دوره 42، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 39-45
حمید بیگی؛ عباس پاکدی؛ محمد مرادی شهر بابک

23.

تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه‏ های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی

دوره 16، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 147-155
مرتضی عالمی؛ فیروز صمدی؛ صبا صمدی

24.

تأثیر سطوح جیره‌ای پودر برگ کنگرفرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ‌نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 103-111
فیروز صمدی؛ فاطمه عباسی؛ صبا صمدی

25.

تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 145-157
محمد یازرلو؛ سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ عبدالرضا صالحی؛ مختار ملاکی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.