تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,467 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,030,682 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,764,431 |
1. | Comparison and Evaluation of Oil Content, Composition and Antioxidant Properties of Pistacia atlantica and Pistacia khinjuk Grown as Wild | |||
دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 165-174 | ||||
Saeid Hazrati؛ Mostafa Govahi؛ Mohammad-Taghi Ebadi؛ Farhad Habibzadeh | ||||
2. | Effect of Sun-Drying and Roasting on Pistachio Quality and Health Benefits | |||
دوره 11، شماره 3، مهر 2024، صفحه 299-308 | ||||
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Hossein Rezaei | ||||
3. | Fatty Acid Profiling and Oil Content Variation among Iranian Fennel (Foeniculum vulgare Mill. var. vulgare) Landraces | |||
دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 193-202 | ||||
Ali Izadi-Darbandi؛ Azam Akbari؛ Keivan Bahmani؛ Ryan Warner؛ Mohsen Ebrahimi؛ Hossein Ramshini | ||||
4. | Fatty acids profile and physicochemical properties of various shortenings formulated with palm oil | |||
دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 119-126 | ||||
Mostafa Karami؛ Maryam Salimi | ||||
5. | Phytochemical and Morphological Features of Moldavian Balm (Dracocephalum moldavica L.) and Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) in Intercropping and Pure Stand Cultivation Systems and Different Fertilizer Sources | |||
دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 237-256 | ||||
Lida Ganbari Torkamany؛ Hassan Mahdavikia؛ Esmaeil Rezaei-Chiyaneh؛ Mohsen Barin؛ Martin Leonardo Battaglia | ||||
6. | اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی | |||
دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 71-81 | ||||
حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود علیرضایی؛ رضا شهسواری؛ صدیقه قاسمی | ||||
7. | اثر بذر غنی شده با (روی و منگنز ) بر عملکرد کیفی دو رقم گلرنگ پائیزه (Carthamus tinctorius L.) تحت تنش خشکی | |||
دوره 40، شماره 1، آذر 1388 | ||||
حبیب اله شیروانی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ آریا دولت آبادیان | ||||
8. | اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی | |||
دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 71-82 | ||||
حسین کریمی؛ آرش آذرفر؛ حشمت اله خسروی نیا؛ علی کیانی | ||||
9. | اثر تنش خشکی و محلولپاشی نانو کلات آهن و اسید فولویک بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه دو رقم کنجد | |||
دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 231-243 | ||||
نیکی ایوبی زاده؛ قنبر لایی؛ مجید امینی دهقی؛ جعفر مسعود سینکی؛ شهرام رضوان بیدختی | ||||
10. | اثر تنش کم آبی در مراحل انتهایی رشد بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا ((Brassica napus L. | |||
دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 507-517 | ||||
سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی اکبر صادقی نژاد؛ سیدعلی طباطبایی؛ کمال السادات اسیلان | ||||
11. | اثر رژیمهای مختلف آبیاری، کودهای شیمیایی و زیستی بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد روغن گل مغربی (Oenothera Biennis L.) | |||
دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 155-173 | ||||
محمود محمدی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ همت الله پیردشتی؛ زین العابدین طهماسبی؛ بهنام زند | ||||
12. | اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوسالههای نر پرواری تغذیهشده با جیرههای حاوی مقادیر مختلف یونجة خشک | |||
دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 209-221 | ||||
حسین ذکریاپور بهنمیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی | ||||
13. | اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین | |||
دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 219-228 | ||||
کمال ارجاعی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی | ||||
14. | اثر کنجاله زیتون بر تولید و ترکیب شیر و وضعیت آنتیاکسیدانی شترهای تک کوهانه ترکمنی | |||
دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 463-476 | ||||
مهران تکه خلف؛ محمد حسن فتحی نسری؛ لادن رشیدی؛ همایون فرهنگ فر | ||||
15. | اثر کود نیتروژن وآبیاری بر باروری ‹رشد، عملکرد دانه ومواد موثره ›کتان روغنی | |||
دوره 32، شماره 1، فروردین 1380 | ||||
رضا امید بیگی؛ سیدمحمد فخر طباطبایی؛ تقی اکبری | ||||
16. | اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان | |||
دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 343-353 | ||||
هاجر عسگری؛ سید محمد علی جلالی؛ مصطفی فغانی؛ آذر همت زاده | ||||
17. | اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار | |||
دوره 31، شماره 1، فروردین 1379 | ||||
علیرضا طالبیان مسعودی؛ محمود شیوازاد؛ علی نیکخواه؛ هوشنگ لطف الهیان | ||||
18. | ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب روغن برخی از رقم ها و ژنوتیپهای امیدبخش زیتون در منطقه طارم استان زنجان | |||
دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 937-949 | ||||
ابوذر هاشم پور؛ محمود عظیمی؛ سمانه اسدی صنم | ||||
19. | ارزیابی شاخصهای کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان | |||
دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 925-937 | ||||
فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی | ||||
20. | ارزیابی صفات زراعی و عملکرد کیفی دانه در برخی ارقام زمستانۀ برتر کلزا (Brassica napus L.) | |||
دوره 1، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 33-42 | ||||
معرفت مصطفوی راد؛ مجید آزادمرزآبادی؛ سکینه فرجی | ||||
21. | ارزیابی مورفولوژیکی و بیوشیمیایی لاینهای دابل هاپلوئید گیاه روغنی- داروئی کاملینا در شرایط اهواز | |||
دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 15-25 | ||||
الهه مفاخر؛ پیمان حسیبی؛ دانیال کهریزی؛ خسرو مهدی خانلو | ||||
22. | برخی تغییرپذیریهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذرهای کنجد (Sesamum indicum) در شرایط مختلف نگهداری | |||
دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 369-380 | ||||
رامین عالیوند؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده؛ محمدرضا اسیری | ||||
23. | بررسی تأثیر جیرههای غنی از اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد، فراسنجههای خونی و پروفایل اسیدهای چرب زرده تخممرغ در مرغهای تخمگذار تحت تنش فیزیولوژیک | |||
دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 398-407 | ||||
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده | ||||
24. | بررسی تأثیر محلول پاشی کود های مختلف نانو و آمینو اسید بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی دانه و عملکرد گیاه ذرت | |||
دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 237-252 | ||||
حسین خوشوقتی؛ مهدی تاج بخش | ||||
25. | بررسی تغییرات اسیدهای چرب ماهیکپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) نمک سودشده و تعیین زمان ماندگاری آن در شرایط محیطی | |||
دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 429-438 | ||||
سهراب معینی؛ محیا رفیعی طاری؛ پریسا قزوینی؛ سحر جلیلی | ||||
|