1.

Fatty acids profile and physicochemical properties of various shortenings formulated with palm oil

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 119-126
Mostafa Karami؛ Maryam Salimi

2.

اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 71-81
حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود علیرضایی؛ رضا شهسواری؛ صدیقه قاسمی

3.

اثر بذر غنی شده با (روی و منگنز ) بر عملکرد کیفی دو رقم گلرنگ پائیزه (Carthamus tinctorius L.) تحت تنش خشکی

دوره 40، شماره 1، پاییز 1388
حبیب اله شیروانی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ آریا دولت آبادیان

4.

اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 71-82
حسین کریمی؛ آرش آذرفر؛ حشمت اله خسروی نیا؛ علی کیانی

5.

اثر تنش خشکی و محلول‌پاشی نانو کلات آهن و اسید فولویک بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه دو رقم کنجد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 اسفند 1398
نیکی ایوبی زاده؛ قنبر لایی؛ مجید امینی دهقی؛ جعفر مسعود سینکی؛ شهرام رضوان بیدختی

6.

اثر تنش کم آبی در مراحل انتهایی رشد بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا ((Brassica napus L.

دوره 43، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 507-517
سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی اکبر صادقی نژاد؛ سیدعلی طباطبایی؛ کمال السادات اسیلان

7.

اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله‌های نر پرواری تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی مقادیر مختلف یونجة خشک

دوره 45، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 209-221
حسین ذکریاپور بهنمیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی

8.

اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین

دوره 43، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 219-228
کمال ارجاعی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی

9.

اثر کود نیتروژن وآبیاری بر باروری ‹رشد، عملکرد دانه ومواد موثره ›کتان روغنی

دوره 32، شماره 1، بهار 1380
رضا امید بیگی؛ سیدمحمد فخر طباطبایی؛ تقی اکبری

10.

اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار

دوره 31، شماره 1، بهار 1379
علیرضا طالبیان مسعودی؛ محمود شیوازاد؛ علی نیکخواه؛ هوشنگ لطف الهیان

11.

ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 925-937
فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی

12.

ارزیابی صفات زراعی و عملکرد کیفی دانه در برخی ارقام زمستانۀ برتر کلزا (Brassica napus L.)

دوره 1، شماره 1، بهار 1392، صفحه 33-42
معرفت مصطفوی راد؛ مجید آزادمرزآبادی؛ سکینه فرجی

13.

برخی تغییرپذیری‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذرهای کنجد (Sesamum indicum) در شرایط مختلف نگهداری

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 369-380
رامین عالیوند؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده؛ محمدرضا اسیری

14.

بررسی تغییرات اسیدهای چرب ماهیکپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) نمک سودشده و تعیین زمان ماندگاری آن در شرایط محیطی

دوره 65، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 429-438
سهراب معینی؛ محیا رفیعی طاری؛ پریسا قزوینی؛ سحر جلیلی

15.

بررسی تغییرات بافت ماهی قره‌برون(Acipenser persicus)

دوره 4، شماره 0، زمستان 1387
سهراب معینی؛ مسعود هدایتی‌فرد

16.

بررسی تنوع ژنتیکی برخی توده‌های هندوانۀ ابوجهل (Citrullus colocynthis L.) بر پایۀ صفات ریخت‌شناختی و فیتوشیمیایی میوه و بذر

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 293-303
مائده فرشتیان؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار

17.

تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری

دوره 41، شماره 1، تابستان 1389
ابوذر هاشم پور؛ رضا فتوحی قزوینی؛ داود بخشی؛ سمانه اسدی صنم

18.

تأثیر عناصر کم‌مصرف بر عملکرد، صفات کیفی و روغن دانه ارقام زمستانه کلزا

دوره 16، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 627-639
معرفت مصطفوی راد؛ اسماعیل جدیدی؛ تقی بابایی

19.

تاثیر هرس انتهای ساقه اصلی، بر برخی صفات گیاه دارویی کدوی تخمه کاغذی (کدوی پتی دانه)

دوره 37، شماره 4، بهار 1385
رضا امیدبیگی؛ سودابه مفاخری؛ علی توکلی

20.

تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک‌ماهی تالاب انزلی

دوره 66، شماره 1، بهار 1392، صفحه 15-26
مهسا حاجی صفرعلی؛ سهراب معینی؛ ژاله خوشخو؛ بابک کرمی

21.

تنوع ژنتیکی در بین واریته های انتخابی گیاه کلزا بر اساس بررسیهای بیوشیمیایی دانه ها

دوره 32، شماره 2، بهار 1385
N. Nasr؛ M. Khayami؛ R. Heidari؛ R. Jamei؛ نسرین نصر؛ مسعود خیامی؛ رضا حیدری؛ رشید جامعی

22.

مقایسه اثر منابع اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع در دوره آماده به زایش بر فعالیت تخمدانی گاوهای شیری هلشتاین

دوره 70، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 171-179
صادق هاشمی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری؛ منوچهر امینی؛ احمد پور اکبری

23.

مقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 361-367
آرمین توحیدی؛ فرهاد صمدیان؛ حمید کهرام؛ مهدی انصاری

24.

مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–6 و اٌمگا–3 در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران

دوره 68، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 383-388
سلمان میار عباس کیانی؛ علی کیانی؛ نوشین ندائی؛ سهیل اسکندری



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.