1.

Comparison and Evaluation of Oil Content, Composition and Antioxidant Properties of Pistacia atlantica and Pistacia khinjuk Grown as Wild

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 165-174
Saeid Hazrati؛ Mostafa Govahi؛ Mohammad-Taghi Ebadi؛ Farhad Habibzadeh

2.

Effect of Sun-Drying and Roasting on Pistachio Quality and Health Benefits

دوره 11، شماره 3، مهر 2024، صفحه 299-308
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Hossein Rezaei

3.

Fatty Acid Profiling and Oil Content Variation among Iranian Fennel (Foeniculum vulgare Mill. var. vulgare) Landraces

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 193-202
Ali Izadi-Darbandi؛ Azam Akbari؛ Keivan Bahmani؛ Ryan Warner؛ Mohsen Ebrahimi؛ Hossein Ramshini

4.

Fatty acids profile and physicochemical properties of various shortenings formulated with palm oil

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 119-126
Mostafa Karami؛ Maryam Salimi

5.

Phytochemical and Morphological Features of Moldavian Balm (Dracocephalum moldavica L.) and Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) in Intercropping and Pure Stand Cultivation Systems and Different Fertilizer Sources

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 237-256
Lida Ganbari Torkamany؛ Hassan Mahdavikia؛ Esmaeil Rezaei-Chiyaneh؛ Mohsen Barin؛ Martin Leonardo Battaglia

6.

اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 71-81
حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود علیرضایی؛ رضا شهسواری؛ صدیقه قاسمی

7.

اثر بذر غنی شده با (روی و منگنز ) بر عملکرد کیفی دو رقم گلرنگ پائیزه (Carthamus tinctorius L.) تحت تنش خشکی

دوره 40، شماره 1، آذر 1388
حبیب اله شیروانی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ آریا دولت آبادیان

8.

اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 71-82
حسین کریمی؛ آرش آذرفر؛ حشمت اله خسروی نیا؛ علی کیانی

9.

اثر تنش خشکی و محلول‌پاشی نانو کلات آهن و اسید فولویک بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه دو رقم کنجد

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 231-243
نیکی ایوبی زاده؛ قنبر لایی؛ مجید امینی دهقی؛ جعفر مسعود سینکی؛ شهرام رضوان بیدختی

10.

اثر تنش کم آبی در مراحل انتهایی رشد بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا ((Brassica napus L.

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 507-517
سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی اکبر صادقی نژاد؛ سیدعلی طباطبایی؛ کمال السادات اسیلان

11.

اثر رژیم‌های مختلف آبیاری، کودهای شیمیایی و زیستی بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد روغن گل‌ مغربی (Oenothera Biennis L.)

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 155-173
محمود محمدی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ همت الله پیردشتی؛ زین العابدین طهماسبی؛ بهنام زند

12.

اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله‌های نر پرواری تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی مقادیر مختلف یونجة خشک

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 209-221
حسین ذکریاپور بهنمیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی

13.

اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 219-228
کمال ارجاعی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی

14.

اثر کنجاله زیتون بر تولید و ترکیب شیر و وضعیت آنتی‌اکسیدانی شترهای تک کوهانه ترکمنی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 463-476
مهران تکه خلف؛ محمد حسن فتحی نسری؛ لادن رشیدی؛ همایون فرهنگ فر

15.

اثر کود نیتروژن وآبیاری بر باروری ‹رشد، عملکرد دانه ومواد موثره ›کتان روغنی

دوره 32، شماره 1، فروردین 1380
رضا امید بیگی؛ سیدمحمد فخر طباطبایی؛ تقی اکبری

16.

اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 343-353
هاجر عسگری؛ سید محمد علی جلالی؛ مصطفی فغانی؛ آذر همت زاده

17.

اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
علیرضا طالبیان مسعودی؛ محمود شیوازاد؛ علی نیکخواه؛ هوشنگ لطف الهیان

18.

ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب روغن برخی از رقم ها و ژنوتیپ‌های امیدبخش زیتون در منطقه ‏طارم استان زنجان

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 937-949
ابوذر هاشم پور؛ محمود عظیمی؛ سمانه اسدی صنم

19.

ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 925-937
فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی

20.

ارزیابی صفات زراعی و عملکرد کیفی دانه در برخی ارقام زمستانۀ برتر کلزا (Brassica napus L.)

دوره 1، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 33-42
معرفت مصطفوی راد؛ مجید آزادمرزآبادی؛ سکینه فرجی

21.

ارزیابی مورفولوژیکی و بیوشیمیایی لاین‌های دابل هاپلوئید گیاه روغنی- داروئی کاملینا در شرایط اهواز

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 15-25
الهه مفاخر؛ پیمان حسیبی؛ دانیال کهریزی؛ خسرو مهدی خانلو

22.

برخی تغییرپذیری‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذرهای کنجد (Sesamum indicum) در شرایط مختلف نگهداری

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 369-380
رامین عالیوند؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده؛ محمدرضا اسیری

23.

بررسی تأثیر جیره‌های غنی از اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پروفایل اسیدهای چرب زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار تحت تنش فیزیولوژیک

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 398-407
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده

24.

بررسی تأثیر محلول پاشی کود های مختلف نانو و آمینو اسید بر برخی ویژگی‌ های بیوشیمیایی دانه و عملکرد گیاه ذرت

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 237-252
حسین خوشوقتی؛ مهدی تاج بخش

25.

بررسی تغییرات اسیدهای چرب ماهیکپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) نمک سودشده و تعیین زمان ماندگاری آن در شرایط محیطی

دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 429-438
سهراب معینی؛ محیا رفیعی طاری؛ پریسا قزوینی؛ سحر جلیلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب