1.

اثرات منابع مختلف کربوهیدرات‌های غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 545-555
سمیه فتحی؛ علی اسدی الموتی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محمدعلی نوروزیان

2.

اثر آرد ماهی کیلکا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین

دوره 35، شماره 2، بهار 1383
حمید امانلو؛ خدیجه دادخواه؛ علی نیکخواه

3.

اثر تفاله خشک سیب بر هضمپذیری، رفتار نشخوار، خصوصیات تخمیر میکروبی و برخی متابولیتهای خون گوسفند عربی

دوره 71، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 255-262
زهره طهماسبی بلداجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی

4.

اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 287-297
فرشته جمیلی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد حسن آبادی؛ حیدر زرقی

5.

اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 3، زمستان 1390، صفحه 275-283
علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ فاطمه صاحبی اعلاء

6.

اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل‌آوری‌شده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیت‌های شکمبه و خون بره‌های نر مغانی

دوره 45، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 385-392
ایوب عزیزی شترخفت؛ حسن فضائلی؛ نادر پاپی؛ جواد رضایی

7.

اثر فواصل مختلف آبیاری بر صفات کمی وکیفی ارزن، سورگوم و ذرت علوفه‌ای

1-37، شماره 2، بهار 1385
جعفر نباتی؛ پرویز رضوانی مقدم

8.

اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی،قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری تفاله چغندرقند

دوره 40، شماره 4، زمستان 1388
مسعود دشتی ساریدرق؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاع‌الساداتی

9.

اثر مکمل کروم‌متیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دورۀ قبل و بعد از زایش

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 107-115
مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو

10.

اثر مکمل موننسین بر روی عملکرد، قابلیت هضم و وضعیت نیتروژن دفعی در گوسفند

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 465-479
علی محرری؛ سیدحسن نوریان

11.

اثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 42، شماره 2، پاییز 1390، صفحه 133-142
سید غلامرضا موسوی؛ فرشید فتاح نیا؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ علی اشرف محرابی اولادی؛ حسن درمانی کوهی

12.

اثر مولتی‌‌آنزیم بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای مختلف جیره در شترمرغ‌های اهلی آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) 14 ماهه

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 211-222
ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ مهدی خدائی مطلق؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی؛ محمد حسین مرادی

13.

اثر یونجه‌خشک به‌عنوان جاذب پساب بر کیفیت و تولید پساب در ذرت سیلوشده و عملکرد گاوهای شیرده

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 459-468
جابر خانی؛ علی‌ اکبر خادم؛ علی اسدی الموتی؛ محسن صحرایی بلوردی

14.

استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله‌های پرواری

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 337-348
امیر اکبری افجانی؛ حمید امانلو؛ ابوالفضل زالی زالی؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی گنج خانلو

15.

اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 129-143
حسین ایراندوست؛ علی پارسا؛ حمیدرضا مصلحی

16.

بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی

دوره 16، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 123-135
ایران خدادادی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

17.

بررسی ارزش غذایی ضایعات برگ چای در تغذیه دام

دوره 5، شماره 1، بهار 1382، صفحه 21-29
حسین توفیقى؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضائلى

18.

بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی

دوره 21، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 487-497
سید مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ سید احسان غیاثی

19.

بررسی تأثیر ترکیبات فنولی پودر گیاه دارویی گل میمونی سازوئی (Scrophularia striata Boiss) بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار و جمعیت پروتوزوآی شکمبه در گوسفند لری-بختیاری

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 155-164
فاطمه رضایی؛ طاهره محمدابادی؛ مرتضی چاجی؛ محمدرضا مشایخی

20.

بررسی تأثیر روش‌های ارگانیک کوددهی بر کیفیت و کمیت علوفۀ تاج‌خروس (Amaranthus spp. L.)

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 585-593
محمدرضا محمدی تودشکی؛ امیر آینه بند؛ اسفندیار فاتح

21.

بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 349-358
هادی کریمی زارچی؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشار منش

22.

بررسی تأثیر عمل‌آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو در شرایط برون‌تنی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 321-336
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ علیرضا وکیلی

23.

بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‏ای، رفتار نشخوار و فراسنجه‏‏های ‏خونی گوسفند عربی و بز نجدی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 789-802
علی کیانی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور

24.

بررسی ساخت و اثرات کاربرد یک ترکیب نیتروژنه آهسته رهش غیرپروتئینی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 399-411
علیرضا طالبیان مسعودی؛ محمد مهدی معینی؛ منوچهر سوری؛ هرمز منصوری؛ معصومه عبدلی

25.

بررسی فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک و اسید سیتریک بر عملکرد و رفتار تغذیه ای گاوهای هلشتاین

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 249-260
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.