گزانی, سپیده, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. (1402). تاثیر استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره های با سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. , (), -. doi: 10.22059/ijas.2023.352781.653924
سپیده گزانی; منصور رضایی; محمد کاظمی فرد. "تاثیر استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره های با سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی". , , , 1402, -. doi: 10.22059/ijas.2023.352781.653924
گزانی, سپیده, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. (1402). 'تاثیر استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره های با سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijas.2023.352781.653924
گزانی, سپیده, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. تاثیر استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره های با سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. , 1402; (): -. doi: 10.22059/ijas.2023.352781.653924


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب