1.

An Evaluation of the Phytochemical Properties of SomePomegranate Cultivars during Fruit Development and Ripening

دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 2017، صفحه 193-204
Hossein Meighani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Davood Bakhshi

2.

Anti-carcinogenic effects of Satureja khuzistanica and Zataria multiflora essential oils on K562 cell line proliferation

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 127-132
Shller Khakzad؛ Fatemeh Rahmani؛ Mohammad Hojjati؛ Mohammad Reza Tabandeh

3.

Antioxidant activity and mineral content of watermelon peel

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 2020، صفحه 35-40
Javad Feizy؛ Moslem Jahani؛ Sima Ahmadi

4.

Antioxidant Potential of Eugenia caryophyllus, Satureja hortensis and Artemisia dracunculus Essential Oils in Grape Seed Oil

دوره 13، شماره 2، تابستان 2019، صفحه 217-227
Maryam Azizkhani؛ Shiva Puramin

5.

Characterization of Four Famous Red Grapevine Cultivars

دوره 6، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 259-272
Fatemeh Roshani Bakhsh؛ Gholam Reza Sharifi-Sirchi؛ Davood Samsampoor

6.

Curcumin as a bioactive compound: biological properties and encapsulation methods

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 2020، صفحه 79-86
Zeinab Mehdipour Biregani؛ Maryam Gharachorloo

7.

Effect of alcalase-mediated hydrolysis on the free radical scavenging activity and reducing power of whey protein isolate

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 2021، صفحه 58-62
Zeinab Mehdipour Biregani؛ Hamed Ahari

8.

Effect of postharvest calcium chloride treatment on the storage life and quality of persimmon fruits (Diospyros kaki Thunb.) cv. ‘Karaj’

دوره 2، شماره 1، تابستان 2015، صفحه 15-26
Maryam Bagheri؛ Mahmood Esna-Ashari؛ Ahmad Ershadi

9.

Effect of Pre-Harvest Salicylic Acid and Iron Treatments on Postharvest Quality of Peach Fruits

دوره 7، شماره 2، تابستان 2020، صفحه 187-198
Hamed Shokri Heydari؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Babalar؛ Taha Ranjbar Malidarreh؛ Ahmad Ahmadi

10.

Effect of Storage Temperature and Packaging Material on Shelf Life of Thornless Blackberry

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 265-275
Mehdi Hadadinejad؛ Kamran Ghasemi؛ Amir Ali Mohammadi

11.

Essential oils: in vitro antioxidant activities and their utilizations in storage life increment of foods

دوره 3، شماره 2، پاییز و زمستان 2020، صفحه 128-137
Reza Farahmandfar؛ Behraad Tirgarian

12.

Evaluation of Biological Activity and Analysis of Volatile Fraction from Pterocarya fraxinifolia in Vegetative Stage from Iran

دوره 28، شماره 2، تابستان 2017، صفحه 119-126
M. Akhbari؛ S. Tavakoli؛ Z. Ghanbari؛ M. Dadgarnia؛ A. Mazoochi

13.

Influence of Organics and Bio Fertilizers on Biochemical Properties of Calendula officinalis L.

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 2019، صفحه 125-136
Shiva Zaferanchi؛ Saeid Zehtab Salmasi؛ Seyed Yahya Salehi Lisar؛ Mohammad Reza Sarikhani

14.

Investigation of Phytochemical Variability, Antioxidant Activity and Ecological Conditions of Native Iranian Glycyrrhiza glabra L.

دوره 7، شماره 4، زمستان 2020، صفحه 387-400
Ghasem Eghlima؛ Azizollah Kheiry؛ Mohsen Sanikhani؛ Javad Hadian؛ Mitra Aelaei؛ Samad Nejad Ebrahimi

15.

Rheological, antioxidant, physicochemical, and biochemical characterization of Iranian monofloral honeys

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 2021، صفحه 43-52
Ali Jafari؛ Mohsen Esmaiili؛ Saber Amiri؛ Reza Heidari

16.

Sequential ultrasound-microwave assisted extraction as a green method to extract essential oil from Zataria multiflora

دوره 3، شماره 2، پاییز و زمستان 2020، صفحه 101-109
Safoora Karimi؛ Shady Sharifzadeh؛ Habib Abbasi

17.

The effect of carboxymethyl cellulose and pistachio (Pistacia atlantica L.) essential oil coating on fruit quality of cold-stored grape cv. Rasheh

دوره 48، ویژه نامه، پاییز 1396، صفحه 63-78
Naser Ghaderi؛ Bakhtiar Shokri؛ Taimoor Javadi

18.

The enrichment of emergency food rations with complexes made of curcumin/quercetin-whey protein nanofibrils to improve their antioxidant activity

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 2021، صفحه 63-68
Mehdi Mohammadian؛ Arasb Dabbagh Moghaddam؛ Laleh Almasi؛ Shahnaz Bohlooli؛ Anousheh Sharifan

19.

اثرات مکمل غذایی رنگدانه آستازانتین بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)

دوره 74، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 363-374
محمد اتفاق دوست؛ حمید نویریان؛ میرمسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار

20.

اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه‌های خونی مرغ های تخمگذار

دوره 73، شماره 1، بهار 1397، صفحه 119-128
داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی

21.

اثر تنش خشکی در مراحل مختلف نموی روی برخی پارامترهای رشدی و فیتوشیمیایی گیاه مفراح (Nepeta crispa L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 مرداد 1400
محمد سیاری؛ منیره مرادی فرسا؛ علی عزیزی

22.

اثر تنش شوری بر متابولیسم اسیدهای نوکلئیک، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان، فلورسانس کلروفیل و تنظیم‌کننده‌های اسمزی پنج رقم کلزا

دوره 41، شماره 3، پاییز 1389
مصطفی حیدری؛ فاطمه مصری؛ زینب کیخا

23.

اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین

دوره 52، شماره 1، بهار 1400، صفحه 67-77
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی

24.

اثر عصاره گیاه تشنه‌داری بر راندمان تجزیه‌پذیری و غلظت ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 269-281
مریم باقری ورزنه

25.

اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 701-711
وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.