1.

Analyzing the Impact of Credit Ratings on Firm Performance and Stock Returns: Evidence from Taiwan

دوره 22، شماره 3، پاییز 2018، صفحه 767-786
Abdul Rafay؛ Yang Chen؛ Muhammad A. B. Naeem؛ Maham Ijaz

2.

An investigation of the effects of using an enzyme-probiotic combination on broilers performance

دوره 7، شماره 4، بهار 2014، صفحه 299-304
Saeed Seifi

3.

Comparative analysis of jatropha and karanja-based biodiesel properties, performance and exhaust emission characteristics in an unmodified diesel engine

دوره 1، شماره 1، بهار 2015، صفحه 23-30
Yashvir Singh؛ Amneesh Singla

4.

Comparison of broiler performance, blood biochemistry, hematology and immune response when feed diets were supplemented with ginger essential oils or mannan-oligosaccharide

دوره 9، شماره 3، زمستان 2015، صفحه 195-205
Hossein Ali Ghasemi؛ Kamran Taherpour

5.

Effect of fish oil supplementation and forage source on performance, rumen fermentation, nutrient digestion and chewing behaviour of Holstein bulls

دوره 12، شماره 2، تابستان 2018، صفحه 153-166
Hossein Zakariapour Bahnamiri؛ Mahdi Ganjkhanlou؛ Abolfazl Zali؛ Sara Ataei Nazari

6.

Growth Performance and the Intestine Morphometry of Japanese Quail That Fed Diets Supplemented With Vitamin E and Selenium

دوره 12، شماره 4، زمستان 2018، صفحه 323-334
Hossein Zadeh Adamnezhad؛ Jamshid GhiasiGhalehkandi

7.

Performance Evaluation of Information and Communication Technology Corporations in Tehran Stock Market: Inconsistency with the Global Trend

دوره 5، شماره 1، تابستان 2013، صفحه 147-164
Sepehr Ghazinoory؛ Ali Asghar Anvari Rostamy؛ Amir khorasani

8.

Studying the Effect of Competitive Intelligence on Organizational Performance in Commercial Banks: A Survey on Commercial Banks

دوره 7، شماره 4، زمستان 2015، صفحه 789-804
Sonia Sarami؛ Asadollah Kordnaeich؛ Asghar Moishabaki Esfahani

9.

The effect of administration of anti-coccidial drugs on oocyst shedding and performance in experimental coccidiosis in broiler chickens

دوره 2، شماره 2، زمستان 2008، صفحه 67-73

10.

The Effect of FIFA Warm-Up Comprehensive Program 11+ on Performance and Physical Fitness of Iranian Adolescent Male Soccer Players

دوره 8، شماره 1، زمستان 2016، صفحه 15-36
Mostafa Zarei؛ Mohammad Hossein Alizadeh؛ Nader Rahnama؛ Tohid Seif-Barghi

11.

The Impact of Information Sharing on Competitive Strategies and the Performance of Supply Chain

دوره 1، شماره 1، بهار 2009
Rahman Hosein sar sht؛ Amir Fsar

12.

اثر 1- آلفا هیدروکسی کوله¬کلسیفرول بر روی عملکرد جوجه¬های گوشتی

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 23-33
ایمان چاکسری؛ مجتبی زاغری؛ سعید خلجی

13.

اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفرقابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 37، شماره 1، بهار 1385
احمد کریمی

14.

اثرات آنزیم فیتاز (ناتافوس) و مخمر ساکارومایسس سرویسیه (بایوساف) بر عملکرد، کلسیم و فسفر خون جوجه‎های گوشتی

دوره 41، شماره 1، بهار 1389
محمود حقیقیان رودسری؛ محمد روستایی علیمهر؛ سید مقداد طاهری تاری؛ سید عبدالحسین ابولقاسمی؛ سید علی اصغر سفیدگر

15.

اثرات بتائین بر تغییرات رشد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 72، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 297-304
زاهد عزیز مسگری؛ محسن دانشیار؛ علی میرزا آقازاده

16.

اثرات پرتوتابی الکترون و اسید آلی برعملکرد تولید و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 67، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 223-233
شعبان رحیمی؛ سعید یخکشی؛ پروین شورنگ

17.

اثرات سطوح مختلف تفاله چغندرقند به عنوان منبع الیاف غیرعلوفه‌ای بر روی عملکردگاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
حمید امانلو؛ مهران ابوذر؛ علی نیکخواه

18.

اثرات سطوح مختلف دانه کلزا با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی

دوره 43، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 337-345
محمدحسین شهیر؛ وریا عندلیبی؛ محمود شیوازاد؛ افشین حیدری نیا؛ امید افسریان

19.

اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجه‌های خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 821-830
مختار فتحی؛ محمد حیدری

20.

اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنی‌های خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 381-392
زهرا نوره؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی؛ حسینعلی قاسمی

21.

اثرات مکمل سازی جیره با سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 69، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 271-283
محمود صحراائی؛ حسین جانمحمدی

22.

اثر استفاده از دانه خلر خام یا اتوکلاو شده در جیره مرغ های تخمگذار بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 131-143
سید احمد صحاف؛ حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان

23.

اثر استفاده از غلاف بادام ‌زمینی در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 811-820
الهام سرباز؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق

24.

اثر استفاده از نیام کهور پاکستانی (Prosopis juliflora) بر عملکرد بزهای شیرده تالی

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 43-53
فیروز عسگری؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسن فضائلی

25.

اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 21-29
محمد روستایی علی مهر؛ مرضیه غمگسار؛ محمود حقیقیان رودسری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.