1.

Effect of chitosan and Trachyspermum ammi essential oil on microbial growth, proteolytic spoilage, lipid oxidation and sensory attributes of chicken fillet during refrigerated storage

دوره 12، شماره 1، بهار 2018، صفحه 69-78
Ashkan Jebelli Javan؛ Masoumeh Moslemi؛ Shaghayegh Salimirad؛ Soheil Soleymanpour

2.

اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میش‌های آبستن سنگسری

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 803-818
غلامحسین ایراجیان؛ حمید امانلو؛ اسداله تیموری یانسری؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ هرمز منصوری

3.

اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 262-273
محمدعلی خانلر؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ سید ولی حسینی

4.

اثر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم روی زمان ماندگاری ماهی کیلکا در سردخانه

دوره 37، شماره 7، تابستان 1385
سهراب معینی؛ مرضیه رحمانی

5.

ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice)

دوره 71، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 184-197
محمدعلی خانلر؛ سیدمهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سیدولی حسینی

6.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C)

دوره 70، شماره 1، بهار 1396، صفحه 44-59
فاطمه پور ملایی؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه

7.

بررسی آزمایشگاهی اندرکنش آب سطحی و زیرسطحی در پشتۀ رسوبی میانی

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 323-339
سارا جمالی؛ امیر احمد دهقانی؛ عبدالرضا ظهیری؛ نیکو ترات؛ کریستین اشمیت

8.

بررسی کیفیت غذایی فیش‌فینگر‌های تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 65، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 169-181
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی

9.

تعیین زمان ماندگار ی ماهی کفال طلائی در سرد خانه

دوره 33، شماره 3، بهار 1381
سهراب معینی؛ دل آرام نخبه زراع

10.

تولید خمیراز کیلکا چرخ شده و تعیین زمان ماندگاری آن در زیر صفر درجه سانتی گراد

دوره 31، شماره 3، بهار 1379
سهراب معینی؛ رقیه سکوتی

11.

تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن

دوره 64، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 189-199
سهراب معینی؛ سحر جلیلی

12.

مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند

دوره 56، شماره 3، پاییز 1380
دکترنوردهر رکنی؛ دکترمهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکائی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.