تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,572 |
تعداد مقالات | 71,028 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,499,575 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,762,167 |
تعیین زمان ماندگار ی ماهی کفال طلائی در سرد خانه | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 12، دوره 33، شماره 3 - شماره پیاپی 492، خرداد 1381 اصل مقاله (394.57 K) | ||
نویسندگان | ||
سهراب معینی؛ دل آرام نخبه زراع* | ||
چکیده | ||
در این تحقیق اثر انجماد و مدت نگهداری در سردخانه بر روی کیفیت فیله کفال طلائی دریایی خزر مورد بررسی قرار گرفت نتایج به دست آمده بیانگر این است که تغییرات TVN پراکسید (PV) ، و خواص ارگانولپتیک با زمان نگهداری در سردخانه رابطه مستقیمی دارند این مطالعه نشان داد که در مدت 120 روز نگهداری ماهی کفال در سردخانه تغیرات TVN از 7 به 12/6 میلی گرم در صد گرم نمونه پراکسید (PV) از 0/6 با 33/3 میلی اکی والان در هزار گرم ماده چرب PH از 5/7 به 6/2 و امتیازهای رنگ بافت طعم مزه و بو به ترتیب از 9 به 4/5 ، 4/5 ، 3/25 و 3/50 تغییر نمود و همچنین نتایج شمارش کلی باکتری ها نشان داد که تعداد باکتری ها در غلظت 10 از 290 به 70 و در غلظت 10 از 200 به 100 کلنی رسید اما در غلظت های 10 و 10 رشد باکتری ها منفی بود نتایج این بررسی بیانگر این موضوع است که می توان از اندیس پراکسید به عنوان تعیین کننده کیفیت ماهی کفال منجمد شده استفاده نمود. | ||
کلیدواژهها | ||
آزمایش PV؛ آزمایش TVN؛ خواص ارگانولپتیک؛ دریای خزر؛ زمان ماندگاری؛ شمارش کلی باکتری ها؛ کیفیت؛ ماهی کفال طلائی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,908 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 914 |