رکنی, دکترنوردهر, مجاز, دکترمهران رضائی, بکائی, دکتر سعید. (1380). مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند. , 56(3), -.
دکترنوردهر رکنی; دکترمهران رضائی مجاز; دکتر سعید بکائی. "مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند". , 56, 3, 1380, -.
رکنی, دکترنوردهر, مجاز, دکترمهران رضائی, بکائی, دکتر سعید. (1380). 'مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند', , 56(3), pp. -.
رکنی, دکترنوردهر, مجاز, دکترمهران رضائی, بکائی, دکتر سعید. مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند. , 1380; 56(3): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.