
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,621 |
تعداد مقالات | 71,530 |
تعداد مشاهده مقاله | 126,857,091 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 99,901,022 |
مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند | ||
مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research) | ||
مقاله 2، دوره 56، شماره 3 - شماره پیاپی 1295، آبان 1380 اصل مقاله (617.43 K) | ||
نویسندگان | ||
دکترنوردهر رکنی؛ دکترمهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکائی* | ||
کلیدواژهها | ||
اسید لاکتیک؛ بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده؛ زمان ماندگاری | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,099 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 991 |