1.

اثر حذف برگ بر عملکرد و انتقال مجدد مواد در شرایط مختلف رطوبتی و نیتروژن خاک در گندم نان

دوره 40، شماره 3، زمستان 1388
محسن‌ جان محمدی؛ علی‌ احمدی؛ کاظم پوستینی

2.

اثر سولفات روی و غلظت روی بذر بر پاسخ های گیاه گندم در خاک آهکی

دوره 34، شماره 2، بهار 1382
غلامرضا ثواقبی فیروز آبادی؛ محمدجعفر ملکوتی؛ محمدمعز اردلان

3.

اثر عصاره مرزنجوش و آویشن‌کوهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی کنجد تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 21، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 149-166
زهره انصار؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ سراله گالشی؛ احمد غلامی؛ مهدیه پارساییان

4.

اثر عمق نصب لوله‌های قطره‌چکان‌دار و مقدار زئولیت بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 321-335
سروش محرابیان؛ عبدعلی ناصری؛ عبدالرحیم هوشمند؛ موسی مسگرباشی

5.

اثر محلول‌پاشی روی بر عملکرد، کیفیت دانه و بنیۀ بذور دو رقم سویا تحت تنش کم‌آبی

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 215-229
سمیه کرمی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ فائزه قناتی؛ مهرداد مرادی قهدریجانی

6.

اثر محلول‌پاشی متانول بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سویا تحت تنش خشکی

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1075-1085
جابر عیسی‌زاده پنجعلی خرابسی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی

7.

ارزیابی تنوع ژنوتیپی برای عملکرد و پروتئین دانه و ارتباط آن با انتقال مجدد نیتروژن در ارقام زراعی گندم ایران

دوره 42، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 565-573
زینب بیات؛ علی احمدی؛ منیژه سبکدست

8.

ارزیابی عملکرد، درصد اسانس و شاخص های سودمندی در کشت مخلوط ردیفی شنبلیله و مرزه

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 75-92
سکینه عبدی

9.

ارزیابی محتوای پروتئین دانه، عملکرد و صفات مهم زراعی برخی رقم‌های رشد محدود و نامحدود لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) تحت تأثیر تاریخ‌های مختلف کاشت در تالش (گیلان)

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 221-231
بهزاد جمالزهی؛ معرفت مصطفوی راد؛ محمدحسین انصاری

10.

بررسی اثر سطوح مختلف نانواکسید آهن بر برخی ویژگی‌های کمی، کیفی و فیزیولوژیک چهار رقم گندم پاییزۀ کشور (Triticum aestivum) در وضعیت اقلیمی خرم‌آباد

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 287-298
حمیدرضا عیسوند؛ علیرضا اسماعیلی؛ مراد محمدی

11.

بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.)

دوره 39، شماره 1، پاییز 1387
منیژه سبکدست؛ حسن زینالی خانقاه؛ فرنگیس خیالپرست

12.

بررسی واکنش صفات بیوشیمیایی و محتوای نسبی آب دو رقم گندم نان و ماکارونی به محلول‌پاشی سیلیکون تحت شرایط تنش آبی

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 73-87
سودابه رضابیگی؛ احسان بیژن زاده

13.

پاسخ فیزیولوژیک ارقام نخود به آبیاری تکمیلی و استفاده از پلیمر سوپر جاذب در شرایط کشت دیم

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 259-273
عظیمه باقری؛ عطااله سیادت؛ احمد کوچک زاده؛ محمد رضا مرادی تلاوت؛ مسعود رفیعی

14.

تأثیر کاربرد کودهای ورمی‏کمپوست و میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی سویا در شرایط تنش کم‏آبی

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 319-331
الهام جهانگیری نیا؛ سید عطااله سیادت؛ احمد کوچک زاده؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ منوچهر سیاح فر

15.

تأثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی ذرت (Zea mays L.)

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 151-159
مسعود رفیعی؛ عبدالرضا کونانی

16.

تأثیر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های کمّی، کیفی و برخی تغییرپذیری‌های بیوشیمیایی برگ ذرت دانه‌ای در شرایط تنش کم‌آبی

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 365-375
حمیدرضا توحیدی مقدم

17.

تاثیر محلول‌پاشی عناصر نانو کلات آهن و منگنز بر تعدادی از صفات کیفی ماش (Vigna Radiata L. Wilczek Parto Variety) تحت تنش کم‌آبی

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 61-70
یزدان ایزدی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ زین‌العابدین طهماسبی سروستانی

18.

تعیین مقدار نیتروژن قابل توصیه جهت بهبود خصوصیات کمّی و کیفی سه لاین جدید گندم دوروم در شرایط دیم

دوره 41، شماره 3، پاییز 1389
فرج¬اله نارکی؛ بهروز واعظی؛ وحید باوی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.