رضابیگی, سودابه, بیژن زاده, احسان. (1399). بررسی واکنش صفات بیوشیمیایی و محتوای نسبی آب دو رقم گندم نان و ماکارونی به محلول‌پاشی سیلیکون تحت شرایط تنش آبی. , 22(1), 73-87. doi: 10.22059/jci.2020.286091.2249
سودابه رضابیگی; احسان بیژن زاده. "بررسی واکنش صفات بیوشیمیایی و محتوای نسبی آب دو رقم گندم نان و ماکارونی به محلول‌پاشی سیلیکون تحت شرایط تنش آبی". , 22, 1, 1399, 73-87. doi: 10.22059/jci.2020.286091.2249
رضابیگی, سودابه, بیژن زاده, احسان. (1399). 'بررسی واکنش صفات بیوشیمیایی و محتوای نسبی آب دو رقم گندم نان و ماکارونی به محلول‌پاشی سیلیکون تحت شرایط تنش آبی', , 22(1), pp. 73-87. doi: 10.22059/jci.2020.286091.2249
رضابیگی, سودابه, بیژن زاده, احسان. بررسی واکنش صفات بیوشیمیایی و محتوای نسبی آب دو رقم گندم نان و ماکارونی به محلول‌پاشی سیلیکون تحت شرایط تنش آبی. , 1399; 22(1): 73-87. doi: 10.22059/jci.2020.286091.2249


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب