1.

Chemical characteristics of biotite from Boroujerd Granitoid complex (Middle Jurassic), Western Iran

دوره 3، شماره 1، شهریور 2013، صفحه 69-78
Dariush Esmaeily؛ Reza Maghdour-Mashhour؛ Amir Ali Tabbakh Shabani

2.

اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی،قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری تفاله چغندرقند

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
مسعود دشتی ساریدرق؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاع‌الساداتی

3.

اثر کود دهی تکمیلی بر افزایش باردهی و ترکیب شیمیایی ارقام پسته (Pistacia vera L.) در شرایط آب و خاک شور

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
حمید معین راد

4.

ارزیابی استفاده از آنالیز میکروپروب اشعه ایکس (XPMA) به‌عنوان روش غیرتخریبی در شناسایی ترکیب شیمیایی لعاب‌های تاریخی

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 193-210
سمیه نوغانی؛ فهیمه شیرانی؛ محمد مهدی کریم‌نژاد

5.

ارزیابی ترکیب شیمیایی، کیفیت تخمیر و قابلیت هضم علوفه سیلو شده آفتابگردان در مراحل مختلف نموی

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 10-18
الهه مفاخر؛ موسی مسکرباشی؛ پیمان حسیبی؛ محمدرضا مشایخی؛ جمشید بقایی پور

6.

بررسی اثر سن و رویشگاه بر روی خواص چوب صنوبر دلتوئیدس از جنبه کاغذ سازی

دوره 56، شماره 2، مهر 1382
سعید مهدوی؛ مهدی فائزی پور؛ حسین رسالتی؛ حسین فامیلیان

7.

بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده

دوره 12، شماره 2، مهر 1389، صفحه 51-59
محمد مهدی معینی؛ مژگان آذری تربت؛ حمید امانلو

8.

بررسی امکان استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در تغذیه مرغان تخم گذار

دوره 14، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 1-10
امید وثوق شریفی؛ اکبر یعقوب فر؛ سید داود شریفی؛ قدرت اله میرزاده؛ فیروز عسکری

9.

بررسی تأثیر کودهای نیتروژن و فسفر بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 375-384
فاطمه اصغرزاده؛ محمد حسن فتحی؛ محمد علی بهدانی

10.

بررسی هضم و تخمیر جیره‌های حاوی بخش‌های متفاوت درخت سوبابل

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 39-49
شهین نسیمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

11.

تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 349-360
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

12.

تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک‌ماهی تالاب انزلی

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 15-26
مهسا حاجی صفرعلی؛ سهراب معینی؛ ژاله خوشخو؛ بابک کرمی

13.

تعیین ویژگی های فیزیکی و شیمیایی الیاف و خمیر سودای سر شاخه ارقام خرما در ایران

دوره 61، شماره 5، فروردین 1388
حسین رسالتی؛ حسن صادقی‌فر؛ محمد تبرکی

14.

کنترل کیفیت برخی از جیرههای غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری

دوره 71، شماره 3، مهر 1395، صفحه 263-269
غلامرضا شادنوش؛ اسماعیل پیرعلی

15.

مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy)، قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 201-216
بهاره شعبانپور

16.

مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 393-403
سید محمد قمی بهبهانی؛ مهران جواهری بابلی

17.

ویژگی‌های فیزیکی، ترکیب شیمیایی و زیربخش‌های پروتئینی تفاله‌های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول‌های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 473-480
نیما نادری؛ غلامرضا قربانی؛ علی صادقی سفید مزگی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب