ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ. (1396). تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز. , 19(2), 349-360. doi: 10.22059/jap.2017.61277
رضا ناصری هرسینی; فرخ کفیل زاده. "تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز". , 19, 2, 1396, 349-360. doi: 10.22059/jap.2017.61277
ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ. (1396). 'تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز', , 19(2), pp. 349-360. doi: 10.22059/jap.2017.61277
ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ. تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز. , 1396; 19(2): 349-360. doi: 10.22059/jap.2017.61277


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب