1.

اثرات سطوح مختلف ویتامینهای C، E و چربی بر عملکرد و میزان مرگ و میر جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 58، شماره 2، تابستان 1382
دکتر عباسعلی قیصری؛ دکتر عبدالحسین سمیع؛ دکتر جواد پوررضا

2.

اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C مازاد بر احتیاجات غذایی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 1، بهار 1379
احمد کریمی؛ عبدالحسین سمیع؛ جواد پوررضا

3.

افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل ‌آلای ‌‌‌‌‌‌‌‌رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)‌ و بررسی شاخص‌های ‌رشد، بقاء و ترکیبات لاشه ‌در ‌دو ‌‌تراکم مختلف پرورش

دوره 70، شماره 1، بهار 1394، صفحه 55-62
زینب فضایی؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ رضا اسعدی

4.

بررسی تاثیر مصرف ویتامین های E ، C و ترکیب C+E بر شاخص های بیوانرژتیک مردان ورزشکار

دوره 30، شماره 30، تابستان 1386
unknown

5.

بررسی تاثیر مکمل ویتامین C بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
علیرضا حسابی نامقی؛ حسن نصیری مقدم؛ جلیل توکل افشاری

6.

بررسی تأثیر ویتامین C جیرة غذایی در رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی بچه‌ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius

دوره 68، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 369-382
مریم خواجوی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ عباس زمانی

7.

پاسخ ایمنی جوجه‏ های گوشتی تحت تنش سرمایی به ویتامین C و کوآنزیم Q10

دوره 15، شماره 1، تابستان 1392، صفحه 45-53
محمد حسین نعمتی؛ محمد حسین شهیر؛ محمدطاهر هرکی نژاد؛ هوشنگ لطف اللهیان

8.

تأثیر استفاده از ویتامین‌ها در شرایط استرس گرمایی در طیور

دوره 20، شماره 1، بهار 1399، صفحه 41-45
میلاد رضایی سینکی

9.

تأثیر الکارنیتین و ویتامین C بر شاخصهای رشد، ترکیب بدن و فراسنجه های بیوشیمیایی سرمی در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 72، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 173-182
عزت اله شریف زاده؛ سکینه یگانه؛ فرید فیروزبخش؛ حسین اورجی

10.

تأثیر سطوح گوناگون ویتامین C بر میزان تخم‌گذاری ملکه و پروتئین بدن زنبوران کارگر در کلنی‌های زنبور عسل (Apis mellifera L.)

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 37-42
اردشیر احمدی؛ غلامعلی نهضتی؛ محمد امیری زندی؛ سعید عباسی

11.

تأثیر ویتامین C بر پارامتر های خونی، رشد و پاسخ به استرس دمایی در بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان‌(Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 373-380
حسین اورجی؛ محمد سوداگر؛ سید عباس حسینی؛ وحید تقی زاده

12.

تأثیر ویتامین C در میزان بقا و شاخص‏های رشد بچه‌ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 331-346
نرگس عرب؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

13.

تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 223-233
مازیار محیطی اصلی؛ معین قناعت پرست رشتی

14.

جمع آوری و ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی توده های بومی گشنیز ایران با توجه به برخی از صفات مورفولوژیکی و آنتی اکسیدانی

دوره 45، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 417-427
نرجس صفائیان؛ ناصر عالم زاده انصاری؛ موسی موسوی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.