صفوی نیا, لیلا, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, ضیائی, نعمت, دوماری, حسین. (1400). بررسی اثر جیره‌های حاوی ویتامین C و سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. , 76(3), 291-303. doi: 10.22059/jvr.2020.303857.3066
لیلا صفوی نیا; مژگان مظهری; امیدعلی اسماعیلی پور; نعمت ضیائی; حسین دوماری. "بررسی اثر جیره‌های حاوی ویتامین C و سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی". , 76, 3, 1400, 291-303. doi: 10.22059/jvr.2020.303857.3066
صفوی نیا, لیلا, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, ضیائی, نعمت, دوماری, حسین. (1400). 'بررسی اثر جیره‌های حاوی ویتامین C و سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی', , 76(3), pp. 291-303. doi: 10.22059/jvr.2020.303857.3066
صفوی نیا, لیلا, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, ضیائی, نعمت, دوماری, حسین. بررسی اثر جیره‌های حاوی ویتامین C و سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. , 1400; 76(3): 291-303. doi: 10.22059/jvr.2020.303857.3066


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب