1.

Calyx biochemical changes and possibility of reducing thomson orange June drop by nutrition elements and growth regulators

دوره 3، شماره 2، زمستان 2016، صفحه 179-186
Negin Akhlaghi Amiri؛ Ali Asadi Kangarshahi؛ Kazem Arzani؛ Mohsen Barzegar

2.

Effects of Foliar Application of Potassium and Zinc on Pistachio (Pistacia vera L.) Fruit Yield

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 2019، صفحه 113-123
Mohammadmehdi Norozi؛ Babak ValizadehKaji؛ Rouhollah Karimi؛ Mohammadali Nikoogoftar Sedghi

3.

Influence Of Graded Dose Of Moringa oleifera Seed Extract Administered Orally On Testicular Pathology, Gonadal And Extra Gonadal Sperm Reserves Of Wistar Rats Experimentally Infected With Trypanosoma Brucei Brucei

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 مرداد 1400
Dauda Iliyasu؛ Mohammed Abdullahi؛ Adama Musa Abdullahi؛ Fatima Lawan Adamu

4.

Influence of hydrogel polymer and NO3-: NH4+ ratios on dill (Anethum graveolens L.) seed essential oil composition and yield

دوره 21، شماره 1، بهار 2016، صفحه 91-101
Hossein Shekofteh؛ Nava Salari

5.

Leaf mineral nutrients composition and primary bud necrosis disorder in fruiting and de-fruited ‘Askari’ grapevine

دوره 48، ویژه نامه، پاییز 1396، صفحه 53-62
Bijan Kavoosi؛ Saeid Eshghi؛ Ramezan Rezazadeh

6.

اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio

دوره 69، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 235-251
زهرا فلامرزی1؛ سیدمحمد موسوی2*؛ محمد ذاکری3؛ نسیم زنگویی3

7.

اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 605-619
ملیحه اکرمی ابرقویی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ غلامرضا ربیعی

8.

اثر ترکیبی پتاسیم و آهن بر عملکرد، کیفیت‌ میوه، کشمش و تحمل به‌ سرما در انگور

دوره 20، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 737-754
سید مهدی میرباقری؛ روح الله کریمی؛ موسی رسولی

9.

اثر تغذیه برگی برخی عناصر ریزمغذی بر جذب گیاه پونه آبی در شرایط کمبود فسفر خاک‌

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 135-149
معصومه خوارزمی؛ نیر محمدخانی؛ مسلم ثروتی

10.

اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی

دوره 22، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 529-536
گلناز تأسلی؛ فرخ کفیل زاده؛ داراب قدیمی؛ وان لور؛ مایکل بالو

11.

اسید هیومیک و نقش آن در تغذیه حیوانات اهلی

دوره 19، شماره 2، پاییز 1398، صفحه 33-38
وحید قلی پور عباسی؛ شاهین حسن‌پور

12.

آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 1، بهار 1399، صفحه 28-33
مریم ثاقبی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

13.

بخشهای پروتئین و کربوهیدرات مواد خوراکی متداول در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

دوره 36، شماره 2، بهار 1384
حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حمید امانلو؛ علی نیکخواه

14.

بررسی اثرات حفاظتی گیاه رزماری و آویشن در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 جیره غذایی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 82-92
حسن تاسا؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو

15.

بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم

دوره 12، شماره 2، پاییز 1389، صفحه 1-10
علی رضا بیژن نیا؛ علی رضا صیداوی؛ مانی غنی پور

16.

بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزل‏آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

دوره 65، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 399-408
نعیمه سلیمی خورشیدی؛ سعید کیوان شکوه؛ امیرپرویز سلاطی؛ محمد ذاکری؛ نعمت الله محمودی؛ احمد طهماسبی کهیانی

17.

بررسی شیوع و تحلیل عوامل مستعد کننده کتوز تحت بالینی در سه گاوداری صنعتی

دوره 63، شماره 3، پاییز 1387، صفحه 235-240
مهدی محبی فانی؛ سعید نظیفی؛ پریسا سرکوهی؛ هوشنگ معینی زاده

18.

بررسی عوامل مؤثر بر وضعیت تغذیه ای روستاییان شهرستان کرمانشاه

دوره 4، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 347-364
فاطمه پورقاسم؛ سهیلا پورجاوید؛ امیرحسین علی بیگی

19.

برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 551-567
روح الله کریمی؛ سعید زارعی

20.

تأثیر ارقام مختلف برگ‌توت بر عملکرد کرم‌ابریشم در استان‌مازندران

دوره 40، شماره 3، پاییز 1388
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی

21.

تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 70، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 407-415
سارا پورحسین سارمه؛ امیرهوشنگ بحری؛ بهرام فلاحتکار؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا سالارزاده

22.

تأثیر سطوح مختلف عصارة زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشة ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشت‌قد

دوره 68، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 397-407
نسرین رحیمی یادکوری؛ نسیم زنگویی؛ سید محمد موسوی؛ محمد ذاکری

23.

تأثیر سطوح مختلف ورمی کمپوست و تغذیه نیتروژن بر شاخص های رشدی نشای گوجه فرنگی رقم 'Rio Grande'

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 569-580
محبوبه فیض آبادی؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ احمد گلچین

24.

تأثیر سیلیسیوم و سالیسیلیک‌اسید بر تشکیل لیگنین‌ها و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در گل ژربرا

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 77-89
بهزاد ادریسی؛ مصباح بابالار؛ روح‌انگیز نادری

25.

تأثیر عصارۀ آبی اندام‌های هوایی گیاه سرخارگل بر فراسنجه‌های ایمنی زنبور‌عسل (Apis mellifera)

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 101-107
زهرا گرزین؛ حسین مروج؛ غلامعلی نهضتی پاقلعه؛ لیلا تیریزی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.