1.

Calyx Biochemical Changes and Possibility of Reducing Thomson Orange June Drop by Nutrition Elements and Growth Regulators

دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 179-186
Negin Akhlaghi Amiri؛ Ali Asadi Kangarshahi؛ Kazem Arzani؛ Mohsen Barzegar

2.

Effects of Foliar Application of Potassium and Zinc on Pistachio (Pistacia vera L.) Fruit Yield

دوره 6، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 113-123
Mohammadmehdi Norozi؛ Babak ValizadehKaji؛ Rouhollah Karimi؛ Mohammadali Nikoogoftar Sedghi

3.

Effects of Rootstock and Scion Interaction in Providing Nutrients and Phenyl Propanoid Pathway Products in Two Red Flesh Apple Genotypes and Red Delicious Cultivar

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 255-264
Tahereh Parvaneh؛ Hossein Afshari؛ Somayeh Naseri

4.

Influence of Graded Dose of Moringa oleifera Seed Extract Administered Orally on Testicular Pathology, Gonadal and Extra Gonadal Sperm Reserves of Wistar Rats Experimentally Infected with Trypanosoma brucei brucei

دوره 15، شماره 4، دی 2021، صفحه 369-377
Dauda Iliyasu؛ Mohammed Abdullahi؛ Adama Musa Abdullahi؛ Fatima Lawan Adamu

5.

Influence of hydrogel polymer and NO3-: NH4+ ratios on dill (Anethum graveolens L.) seed essential oil composition and yield

دوره 21، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 91-101
Hossein Shekofteh؛ Nava Salari

6.

Leaf mineral nutrients composition and primary bud necrosis disorder in fruiting and de-fruited ‘Askari’ grapevine

دوره 48، ویژه نامه، مهر 1396، صفحه 53-62
Bijan Kavoosi؛ Saeid Eshghi؛ Ramezan Rezazadeh

7.

آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 28-33
مریم ثاقبی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

8.

اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio

دوره 69، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 235-251
زهرا فلامرزی1؛ سیدمحمد موسوی2*؛ محمد ذاکری3؛ نسیم زنگویی3

9.

اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 605-619
ملیحه اکرمی ابرقویی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ غلامرضا ربیعی

10.

اثر ترکیبی پتاسیم و آهن بر عملکرد، کیفیت‌ میوه، کشمش و تحمل به‌ سرما در انگور

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 737-754
سید مهدی میرباقری؛ روح الله کریمی؛ موسی رسولی

11.

اثر تغذیه برگی برخی عناصر ریزمغذی بر جذب گیاه پونه آبی در شرایط کمبود فسفر خاک‌

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 135-149
معصومه خوارزمی؛ نیر محمدخانی؛ مسلم ثروتی

12.

اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 529-536
گلناز تأسلی؛ فرخ کفیل زاده؛ داراب قدیمی؛ وان لور؛ مایکل بالو

13.

اثر سطوح مختلف نیتروژن و فسفر بر برخی صفات فیزیولوژیکی و ریخت شناسی علف طلایی ‏(‏Solidago canadensis L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 951-963
علی صفری؛ سعید ریزی؛ نعمت الله اعتمادی؛ علی نیکبخت؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ افسانه بدل زاده

14.

اسید هیومیک و نقش آن در تغذیه حیوانات اهلی

دوره 19، شماره 2، آذر 1398، صفحه 33-38
وحید قلی پور عباسی؛ شاهین حسن‌پور

15.

بخشهای پروتئین و کربوهیدرات مواد خوراکی متداول در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

دوره 36، شماره 2، اردیبهشت 1384
حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حمید امانلو؛ علی نیکخواه

16.

بررسی اثرات حفاظتی گیاه رزماری و آویشن در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 جیره غذایی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 82-92
حسن تاسا؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو

17.

بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم

دوره 12، شماره 2، مهر 1389، صفحه 1-10
علی رضا بیژن نیا؛ علی رضا صیداوی؛ مانی غنی پور

18.

بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزل‏آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 399-408
نعیمه سلیمی خورشیدی؛ سعید کیوان شکوه؛ امیرپرویز سلاطی؛ محمد ذاکری؛ نعمت الله محمودی؛ احمد طهماسبی کهیانی

19.

بررسی شیوع و تحلیل عوامل مستعد کننده کتوز تحت بالینی در سه گاوداری صنعتی

دوره 63، شماره 3، مهر 1387، صفحه 235-240
مهدی محبی فانی؛ سعید نظیفی؛ پریسا سرکوهی؛ هوشنگ معینی زاده

20.

بررسی عوامل مؤثر بر وضعیت تغذیه ای روستاییان شهرستان کرمانشاه

دوره 4، شماره 2، تیر 1392، صفحه 347-364
فاطمه پورقاسم؛ سهیلا پورجاوید؛ امیرحسین علی بیگی

21.

برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 551-567
روح الله کریمی؛ سعید زارعی

22.

تأثیر ارقام مختلف برگ‌توت بر عملکرد کرم‌ابریشم در استان‌مازندران

دوره 40، شماره 3، آذر 1388
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی

23.

تأثیر سطوح مختلف عصارة زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشة ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشت‌قد

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 397-407
نسرین رحیمی یادکوری؛ نسیم زنگویی؛ سید محمد موسوی؛ محمد ذاکری

24.

تأثیر سطوح مختلف ورمی کمپوست و تغذیه نیتروژن بر شاخص های رشدی نشای گوجه فرنگی رقم 'Rio Grande'

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 569-580
محبوبه فیض آبادی؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ احمد گلچین

25.

تأثیر سیلیسیوم و سالیسیلیک‌اسید بر تشکیل لیگنین‌ها و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در گل ژربرا

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-89
بهزاد ادریسی؛ مصباح بابالار؛ روح‌انگیز نادری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب