رحیمی یادکوری, نسرین, زنگویی, نسیم, موسوی, سید محمد, ذاکری, محمد. (1394). تأثیر سطوح مختلف عصارة زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشة ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشت‌قد. , 68(3), 397-407. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56119
نسرین رحیمی یادکوری; نسیم زنگویی; سید محمد موسوی; محمد ذاکری. "تأثیر سطوح مختلف عصارة زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشة ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشت‌قد". , 68, 3, 1394, 397-407. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56119
رحیمی یادکوری, نسرین, زنگویی, نسیم, موسوی, سید محمد, ذاکری, محمد. (1394). 'تأثیر سطوح مختلف عصارة زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشة ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشت‌قد', , 68(3), pp. 397-407. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56119
رحیمی یادکوری, نسرین, زنگویی, نسیم, موسوی, سید محمد, ذاکری, محمد. تأثیر سطوح مختلف عصارة زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشة ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشت‌قد. , 1394; 68(3): 397-407. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56119


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب