1.

اثر برخی از آنتی بیوتیکها بر میزان بازدهی جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 1، تابستان 1380
دکتر بهرام شجاعدوست؛ دکتر محمدحسن بزرگمهری فرد؛ دکتر عبدالمحمد حسنی طباطبایی

2.

اثر برخی پروبیوتیک ‏های طیور تولیدی ایران بر مؤلفه‌های عملکردی، شاخص‌های اقتصادی و ریخت‏ شناسی روده کوچک جوجه‏ های گوشتی

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 415-425
عارف محمودتبار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محسن شرفی؛ ناهید مژگانی

3.

اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 64، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 281-291
مهرداد فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی

4.

اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله‌ لیموترش بر فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 905-916
زهرا درون؛ سیامک پارسایی؛ مختار خواجوی؛ رضا نقی ها

5.

اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 29-37
هانیه سادات بنی کمال؛ مهدی ژندی؛ ملک شاکری؛ حسین مروج

6.

اثر مکمل کروم متیونین بر شاخصه‌های هماتولوژی و پارامترهای کیفی گوشت بزغاله

دوره 69، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 291-299
علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری افجانی؛ منوچهر امینی

7.

اثر مکمل کروم متیونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه بزغاله های نر مهابادی

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 97-104
علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری افجانی؛ امین هژبری

8.

برآورد پارامتر‌های ژنتیکی صفات افزایش وزن بدن و بازده مصرف خوراک در بلدرچین ژاپنی

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 9-22
مژده محمودی زرندی؛ محمد رکوعی؛ مهدی وفای واله؛ علی مقصودی

9.

برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی

دوره 21، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 499-509
حسن شیرزادی؛ غلام رضا زابلی

10.

بررسی بازده اقتصادی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد جوجه بوقلمون‌های بومی؛ سنین هچ تا 8 هفتگی

دوره 21، شماره 1، بهار 1400، صفحه 23-31
عباسعلی باغبان شاه آبادی یان؛ هوشنگ لطف الهیان

11.

تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری

دوره 21، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 475-485
یعقوب نوذری؛ مرتضی چاجی

12.

تاثیر استفاده از دیاتومیت و زئولیت طبیعی در جیره غذایی بر میزان بازده تولید و درصد رطوبت بستر در جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 2، تابستان 1381
دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر محسن فرخوی؛ دکتر اردلان تقدیری

13.

تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌ گوشتی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 371-387
احمد علی ثابتان شیرازی؛ احمد حسن آبادی؛ محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم

14.

تأثیر پپتیدهای کانولا، پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و جمعیت برخی باکتری‌های هوازی انتهای رودۀ باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 129-139
صادق کریم زاده؛ منصور رضائی؛ اسدا... تیموری یانسری

15.

تاثیر نسبت‌های اسیدهای چرب لینولئیک به لینولنیک بر عملکرد رشد، ضریب تبدیل غذایی، شاخص‌های احشایی و کبدی مولدین ماهی گورامی سه‌خال (Trichopodus trichopterus) در این مطالعه اثرات سطوح مختلف از نسبت دو اسیدچرب لینولئیک به لینولنیک (LA/LNA) شامل نسبت‌های شاهد، 5/0، 1، 2، 4 و 8 بر عملکرد رشد، ض

دوره 74، شماره 1، بهار 1400، صفحه 17-30
صالح سیفی برنجستانکی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ حسین اورجی؛ ناصر آق

16.

مقایسه اثرات سطوح مختلف گیاه درمنه و یک داروی ضد کوکسیدی شیمیایی در کنترل کوکسیدیوز و بازدهی تولید در جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 4، زمستان 1380
دکتر سید محمدمهدی کیایی؛ دکتر صادق رهبری؛ دکتر مهرداد مدیرصانعی؛ دکتر رضا رحیمی؛ دکتر رضا عارف پژوهی

17.

مقایسه اثر افزودن آنتی بیوتیک و پروبوتیک به عنوان محرک رشد به جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 1، بهار 1381
دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر محسن فرخوی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.