فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا. (1390). اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 64(4), 281-291.
مهرداد فرهنگی; غلامرضا رفیعی. "اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 64, 4, 1390, 281-291.
فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا. (1390). 'اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 64(4), pp. 281-291.
فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا. اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1390; 64(4): 281-291.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.