1.

Antioxidant Activity, Total Phenolic Compounds and Anthocyanin Contents in 35 Different Grapevine (Vitis vinifera L.) Cultivars Grown in Fars Province

دوره 1، شماره 2، زمستان 2014، صفحه 151-161
Saeid Eshghi؛ Loghman Salehi؛ Mohamad Javad Karami

2.

Effect of Organic Fertilizer and Irrigation Intervals on the Yield and Quality of Cherry Tomato (Solanum lycopersicon var. cerasiforme)

دوره 7، شماره 4، زمستان 2020، صفحه 327-334
Md. Farid Hossain

3.

Osmotic dehydration combined with hot air convective drying of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 2020، صفحه 15-22
Akram Sharifi؛ Sadegh Rigi؛ Amir Hossein Elhamirad؛ Alireza Basiri

4.

Physiological response of Okra cv. Kano to foliar application of putrescine and humic acid under water deficit stress

دوره 3، شماره 2، زمستان 2016، صفحه 187-197
Taher Barzegar؛ Pouria Moradi؛ Jaefar Nikbakht؛ Zahra Ghahremani

5.

Positive effects of Vitamin C in arsenic trioxide and sodium fluoride induced genotoxicity and oxidative stress in mice in vivo

دوره 1، شماره 4، زمستان 2015، صفحه 451-460
Prasenjit Roy؛ Anita Mukherjee؛ Sarbani Giri

6.

Responses of Calyx Phytochemical Characteristic, Yield and Yield Components of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) to Different Sowing Dates and Densities

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 241-251
Bahareh Parsa Motlagh؛ Parviz Rezvani Moghaddam؛ Zabihollah Azami Sardooei

7.

Therapeutic Effects of Parenteral Vitamin C (Ascorbic Acid) on Struvite Crystalluria in Domestic Male Cats

دوره 13، شماره 3، پاییز 2019، صفحه 233-242
Abdolali Malmasi؛ Tara Nazari؛ Mohammad Mojtahedzade؛ Saied Bokaie؛ Roshanak Mokhtari؛ Shabnam Babazadeh؛ soheil tavallaie

8.

The Storage Effect against Vitamin C Content in crystal guava (Psidium guajava L.) Juice

دوره 32، شماره 1، بهار 2021، صفحه 39-42
Any Guntarti؛ Mustofa Ahda؛ Hanun Nabilla؛ Hari Susanti

9.

آثار محلول‌پاشی مگافول بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی رقم ریوگرند تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 995-1009
زهرا اصفهانی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

10.

اثرات سطوح مختلف ویتامینهای C، E و چربی بر عملکرد و میزان مرگ و میر جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 58، شماره 2، تابستان 1382
دکتر عباسعلی قیصری؛ دکتر عبدالحسین سمیع؛ دکتر جواد پوررضا

11.

اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 73، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 301-312
زهره قادری فهلیانی؛ بهرام فلاحتکار؛ حمید نویریان؛ عبدالعلی راهداری

12.

اثرات ویتامین‌های E و C بر عملکرد مرغ‌های تخمگذار، فراسنجه‌های خونی و کلسترول تخم‌مرغ

دوره 66، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 137-142
مجتبی زاغری؛ مازیار محیطی اصلی

13.

اثر آسکوربات کلسیم و تیمار دمایی بر افزایش عمر قفسه ای قارچ تکمه ای

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 921-933
محمد سیاری؛ سجاد الوندی

14.

اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب ’دلبار استیوال‘

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 265-274
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مریم کرباسی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی؛ سمیه آقاجانی

15.

اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه‌های عروسک پشت‌پرده (Physalis angulata L.)

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 173-186
رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

16.

اثر سدیم نیتروپروساید بر حفظ بازارپسندی و برخی خواص کیفی لیمو آب شیراز در شرایط انبار‏

دوره 51، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 913-923
غلامرضا هدایتی؛ فرشاد صادقی

17.

اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C مازاد بر احتیاجات غذایی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 1، بهار 1379
احمد کریمی؛ عبدالحسین سمیع؛ جواد پوررضا

18.

اثر محلول پاشی پوترسین بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل شیرین تحت تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 431-444
بهنام علیزاده؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت

19.

ارزیابی تأثیر سالیسیلیک‌اسید بر انبارمانی میوه لیمو‌ترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1045-1059
مژده یوسفی؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری

20.

افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل ‌آلای ‌‌‌‌‌‌‌‌رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)‌ و بررسی شاخص‌های ‌رشد، بقاء و ترکیبات لاشه ‌در ‌دو ‌‌تراکم مختلف پرورش

دوره 70، شماره 1، بهار 1394، صفحه 55-62
زینب فضایی؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ رضا اسعدی

21.

بررسی تاثیر دو شیوه ی مصرف ویتامین C دامنه ی حرکتی وقدرت برونگرای عضلات تاکننده ی آرنج پس از کوفتگی عضلانی تاخیری

دوره 7، شماره 7، بهار 1380
دکتر خسرو ابراهیم؛ دکتر فرهاد رحمانی نیا؛ الهه طالبی

22.

بررسی تأثیر شرایط اقلیمی بر صفات فیزیکوشیمیایی میوۀ انار رقم‌های ملس ساوه و ملس یوسف‌خانی

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 833-843
فهیمه فیضی؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ خدایار همتی؛ حسین فریدونی

23.

بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف ویتامین ث و سختی کل در آب مخزن نگهداری در شاخص‌های تولیدمثلی مولدان میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) در سازگان مداربسته

دوره 68، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 533-544
کامران رضایی توابع؛ غلامرضا رفیعی

24.

بررسی تأثیر محلو‌ل‌پاشی عناصر ریزمغذی روی و منگنز بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه پرتقال واشنگتن‌ناول (Citrus sinensis CV. Navel)

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 779-790
سارا خبازی؛ فرزین عبدالهی؛ مصطفی قاسمی؛ سمیه رستگار

25.

بررسی تاثیر مکمل ویتامین C بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
علیرضا حسابی نامقی؛ حسن نصیری مقدم؛ جلیل توکل افشاری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.