1.

تأثیر مؤلفه‌‌های عدالت و تعهد سازمانی و اخلاق کار اسلامی بر بهبود بهره‌وری کارکنان سازمان جهاد کشاورزی

صفحه 397-413
پوریا عطائی؛ حمید کریمی

2.

تحلیل موانع اثربخشی صندوق‏ های تأمین مالی خرد در توسعه کسب ‏وکارهای روستایی

صفحه 415-428
حجت ورمزیاری؛ محمد علی امیری میجان؛ خلیل کلانتری؛ محمد آصف شایق

3.

شناسایی و اولویت‌بندی معیارهای انتخاب بازار بینالملل انجیر خشک استهبان

صفحه 429-445
محمد افراسیابی؛ زینب شکوهی؛ محمد حسن طرازکار

4.

تبیین الگوی تاب‌آوری معیشت پایدار باغداران استان‌همدان در مواجهه با تغییراقلیم

صفحه 447-466
علی توحیدی مقدم؛ علیرضا پورسعید؛ مسعود بیژنی؛ رویا اشراقی سامانی

5.

اثرات اقتصادی و محیط‌زیستی کاربرد پساب با کمک برنامه ریزی امکانی محدودیت شانس استوار

صفحه 467-488
سیده سمانه عباس میری؛ سید ابوالقاسم مرتضوی؛ حامد نجفی علمدارلو؛ محمدحسن وکیل پور

6.

آثار رفاهی کاهش تعرفه وارداتی بخش کشاورزی افغانستان (کاربرد مدل تعادل عمومی قابل محاسبه)

صفحه 489-505
ایاز خان ناصری؛ ناصر شاهنوشی فروشانی؛ آرش دوراندیش؛ زهرا نعمت الهی؛ زهرا کیانی فیض اباد

7.

طراحی اطلس ناامنی غذایی شهری با تاکید بر نقش رفتار مصرف کننده

صفحه 507-533
فهیمه گنج خانی؛ سحر ده یوری؛ ولی بریم نژاد؛ داود ثمری؛ نیو نوذری

8.

شناسایی پیشران‌های تأثیرگذار بر برندسازی محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک در شهرستان تبریز

صفحه 535-552
محسن آقایاری هیر؛ حسین اصغرپور؛ سهیلا باختر

9.

تحلیل راهبردی ترویج سورگوم در گاوداری‌های شیری استان تهران با استفاده از تکنیک SWOT

صفحه 553-570
حسام الدین غلامی؛ جمشید اقبالی؛ شهرام مقدس فریمانی؛ جواد قاسمی؛ سید سهیل قائم مقامی

10.

تحلیل مؤلفه‌های اثرگذار بر رفتار مصرف‌کنندگان در انتخاب قالب‌های خرده‌فروشی محصولات غذایی در ایران (مطالعه موردی: شهر تهران)

صفحه 571-589
سارا علی رحیمی؛ حامد رفیعی؛ سید صفدر حسینی؛ امیرحسین چیذری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب