1.

ناک‌اوت ژن میوستاتین‎ ‎با استفاده از فناوری ‏CRISPR/Cas9‎‏ به‌منظور تولید رویان گوسفند ورامینی ‏ناک‌اوت‌شده

صفحه 99-110
مریم بازگیری؛ جمال فیاضی؛ محمد صالحی؛ وحید جاجرمی

2.

تحلیل فرصت‌های سودآوری حاصل از پرورش یک گله گاو شیری (مطالعه موردی: یک واحد گاوداری صنعتی در استان تهران)

صفحه 111-121
عبدالرضا صالحی؛ غلامرضا پیکانی ماچیانی؛ علی اسدی الموتی؛ محمد تاجیک خواری

3.

اثرات استفاده از توری کندکننده مصرف علوفه، بر غلظت اسیدهای چرب فرّار، جمعیت و فعالیت آنزیم‌های میکروبی روده بزرگ اسب

صفحه 123-135
پروین صارمی نژاد؛ علی کیانی؛ ایوب عزیزی

4.

مقایسه روش‌های جمع‌آوری کل مدفوع و نشانگرهای داخلی در تعیین گوارش‌پذیری کاه گندم همراه با تفاله انار یا کود مرغی در شتر

صفحه 137-149
هادی بهزاد؛ تقی قورچی؛ مصطفی حسین آبادی؛ جعفر باشتینی

5.

ارزیابی خصوصیات سیلویی و ارزش غذایی سیلاژ خوراک مخلوط بر پایه چغندر ‏علوفه‌ای و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های نر افشار

صفحه 151-165
رضا خداوردی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ حسن فضائلی؛ سیّد همایون فرهنگ فر

6.

تأثیر استفاده از نمک‌ کلسیمی اسیدهای چرب غیراشباع و نمک‌ کلسیمی اسیدهای چرب اشباع برعملکرد و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گاوهای تازه‌زا هلشتاین

صفحه 167-178
امیرحسین رضاخانی؛ کامران رضایزدی؛ یونس علی جو

7.

تأثیر خوراندن مستقیم میکروارگانسیم بر عملکرد، pH دستگاه گوارش، فراسنجه‌های خونی و جمعیت میکروبی روده باریک مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه‌شده با جیره غذایی بر پایه گندم-کنجاله سویا

صفحه 179-190
زهرا مصطفایی؛ مهران ترکی؛ کیانوش چغامیرزا؛ روح الله شریفی

8.

اثر تفاوت کاتیون-آنیون جیره حوالی جفت‌گیری بر جنس بره‌های متولدشده از میش‌های کردی

صفحه 191-205
مظفر کوچکی؛ محمد شمس الهی؛ فرشید فتاح نیا؛ هومان فرزادی؛ یحیی محمدی

9.

اثرات افزودن سطوح مختلف کورکومین به رقیق‌کننده بر کیفیت اسپرم اپیدیدمی قوچ نژاد شال طی نگهداری در دمای 5 درجه سانتی‌گراد

صفحه 207-217
رامین فرهادی؛ عباس فرشاد؛ جلال رستم زاده؛ ابوذر نجفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب