1.

Effects of Pre-Pubertal Nutrition Plan on Blood Metabolites and Some Physiological Responses in Kurdish Female Lambs at Weaning and Breeding

دوره 12، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 53-61
Sedigheh Menatian؛ Mostafa Nemati؛ Mehdi Rashnavadi

2.

Identifying the Indicators of the Theory of Planned Behavior in Successful Entrepreneurs of Small and Medium-Sized Enterprises

دوره 13، شماره 3، مهر 2020، صفحه 441-465
Kambiz Talebi؛ Ardalan Tanbakouchian؛ Ali Bozorgi Amiri

3.

آثار تجارت خارجی بر بهره وری: مورد ایران

دوره 39، شماره 3، مهر 1383
دکتر محسن مهرآرا؛ رضا محسنی

4.

آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 119-131
رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

5.

آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 347-359
حجت جعفریان؛ هادی جمالی؛ نفیسه پریچه؛ حوریه کول مقدم

6.

آسیب‌شناسی مدیریت خدمات فرهنگی در تاجیکستان

دوره 11، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 177-196
سراج‌الدین کامل‌اف؛ غلامرضا اسدی کرد

7.

اثر آمیخته گری گوسفند نژاد رومانف با نژاد بلوچی بر روی صفات رشد و ترکیب لاشه بره ها

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 395-401
محمد هادی خبازان؛ عبداله رضاقلی وند لاهرود؛ سعید مختارزاده؛ حجت اله موسی پور

8.

اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 65-80
مرتضی سوری؛ وحید یاوری؛ محمد ذاکری؛ مهرداد محمدی دوست

9.

اثرات شوری‌های مختلف بر درصد ماندگاری، میزان رشد، طول عمر و صفات تولیدمثلی سه جمعیت از آرتمیاهای ایران

دوره 1، شماره 0، بهمن 1382
وحید لطفی گورچین قلعه؛ ناصر آق؛ حوری سپهری

10.

اثرات غنی‌سازی جلبک‌های نانوکلروپسیس و ایزوکرایسیس به صورت همزمان با سلنیوم و روی بر فاکتورهای رشد و میزان مواد معدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis

دوره 74، شماره 2، تیر 1400، صفحه 165-178
سروه قادر پور؛ نصرا... احمدی فرد؛ ناصر آق؛ زکریا وهاب زاده؛ آلیسیا استوز

11.

اثرات گنجاندن سطوح مختلف پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پریمالاک بر شاخصههای رشد، بازماندگی، ترکیب بدن و فاکتورهای خونی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 45-53
حسین پناهی صاحبی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی طاهری میرقائد؛ عباس براری؛ ماشاالله کاویانپور

12.

اثر تغذیه با جیره‌های حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی

دوره 72، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 168-179
ساره قیاسی؛ بهرام فلاحتکار؛ میر مسعود سجادی

13.

اثر تیمار پوتریسین بر میوه توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘ تحت شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 147-161
علی اکبری؛ اورنگ خادمی؛ یاور شرفی؛ سید جلال طباطبایی

14.

اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 337-349
بهزاد رزاقی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ خسرو جانی خلیلی

15.

اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 471-482
شلاله موسوی؛ نجمه شیخ زاده؛ امین مرندی

16.

اثر خوراک آلوده به سطوح مختلف آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون بر عملکرد رشد و آسیب شناسی بافت روده و آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 251-264
سیده ژینو حسینی؛ احمد ایمانی؛ آریا وزیرزاده؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی

17.

اثر دماهای مختلف بر ویژگی‌های زیستی: رشد، بقا، طول عمر و صفات تولیدمثلی پریان میگوی Phallocryptus spinosa Milne Edwards, 1840 (Crustacea; Anostraca)

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 453-461
محمد رضا غریبی؛ محمدعلی نعمت الهی؛ ناصر آق؛ بهروز آتشبار؛ ماندانا کاظمی

18.

اثر‎ ‎دمای انبار،‎ ‎مدت‎ ‎انبارداری و اندازه سوخک‎ ‎بر‎ ‎رشد‎ ‎سوخک‎ ‎سنبل (‏Hyacinthus orientalis L.‎‏)‏

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 947-955
محمدتقی زهرایی بصیر؛ داود عسگری

19.

اثر زمان بلوغ میوه بر بهبود جوانه زنی بذر و رشد دانهال های انبه

دوره 12، شماره 1، اردیبهشت 1389، صفحه 69-79
معصومه عباسی؛ مختار حیدری

20.

اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخص‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 511-522
مهران جواهری بابلی؛ نوال دائر

21.

اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 101-114
مهدی فریدی کلورزی؛ بهرام فلاحتکار؛ سهیل علی نژاد؛ داریوش داودی

22.

اثر عصاره آبی ریحان بر تغییرات رشد و شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمی خون ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 397-404
آمنه ذوالفقاری؛ فرید فیروزبخش

23.

اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 246-255
رضا ذیلاب؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ امیر حسین اسماعیلی

24.

اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 471-479
محمدرضا رضوانی؛ مهدی عباسی؛ شهین ثابت

25.

اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 399-408
سمانه سادات ملکی؛ روح اله رحیمی؛ شفیق شفیعی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب