تعداد نشریات | 152 |
تعداد شمارهها | 5,771 |
تعداد مقالات | 63,253 |
تعداد مشاهده مقاله | 104,860,811 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 81,968,901 |
1. | An Evaluation of the Phytochemical Properties of SomePomegranate Cultivars during Fruit Development and Ripening | |||
دوره 4، شماره 2، اسفند 2017، صفحه 193-204 | ||||
Hossein Meighani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Davood Bakhshi | ||||
2. | Comparing total anthocyanins, total phenolics and antioxidant activities of extracts (aqueous, organic and anthocyanin) obtained from pomegranate (peel, juice, and seed) and antimicrobial activity of peel extracts on the four pathogenic bacteria | |||
دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 7-12 | ||||
Hoda Parseh؛ Alireza Shahablavasani | ||||
3. | Difference between efficiency of ultrasound treatments above and below the membrane surface in membrane clarification of pomegranate juice | |||
دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 133-136 | ||||
Morteza Aliasghari Aghdam؛ Hossein Mirsaeedghazi؛ Mohammad Aboonajmi؛ Mohammad Hossein Kianmehr | ||||
4. | Effect of Hot Air Treatment on Physio-Chemical Properties of Pomegranate Arils | |||
دوره 9، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 85-95 | ||||
Sahar Sedaghat؛ Majid Rahemi؛ Elham Aslmoshtaghi | ||||
5. | Effect of nitric oxide on biochemical and antioxidant properties of pomegranate fruit cv. Shishe-kab during cold storage | |||
دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 211-219 | ||||
Fatemeh Ranjbari؛ Farid Moradinezhad؛ Mehdi Khayyat | ||||
6. | Extraction of bioactive compounds from pomegranate: A review | |||
دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 37-42 | ||||
Zeinab Mehdipour Biregani؛ Anoosheh Sharifan | ||||
7. | اثر اسید سالیسیلیک بر مقاومت به سرمازدگی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز انار رقم ملس ساوه در انبار | |||
دوره 40، شماره 3، آذر 1388 | ||||
محمد سیاری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری؛ هوشنگ علیزاده؛ محمدعلی عسگری | ||||
8. | اثر روغن پاشی در کاهش جمعیت شته ها و کنه های انبار در ورامین | |||
دوره 1، شماره 0، فروردین 1378 | ||||
اسدالله میر کریمی | ||||
9. | ارزیابی تنوع ژنتیکی در بین تعدادی از ژنوتیپ های انار به کمک نشانگرهای RAPD | |||
دوره 38، شماره 1، آذر 1386 | ||||
ذبیح اله زمانی؛ علی سرخوش؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی؛ علی پهلوانی | ||||
10. | ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک | |||
دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 635-644 | ||||
حسین میغانی؛ محمود قاسمنژاد؛ میثم احمدی | ||||
11. | ارزیابی گوناگونی ژنتیکی ژنوتیپ های انار(Punica granatum) طارم زنجان با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD | |||
دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 109-118 | ||||
ولی ربیعی؛ مینا سعادتی؛ رقیه عظیم خانی؛ سجاد جعفری؛ سمیه محمدی | ||||
12. | ارزیابی نژادگانهای انار (Punica granatum L.) استان لرستان با استفاده از صفات ریختشناختی و بیوشیمیایی | |||
دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 447-458 | ||||
مریم سپهوند؛ بهمن زاهدی؛ عبدالله احتشام نیا | ||||
13. | آفتاب سوختگی تنه و سرشاخه درختان انار و راه های کنترل آن | |||
دوره 37، شماره 1، فروردین 1385 | ||||
منصور شاکری؛ محمد اشکان؛ زهرا زکیئی | ||||
14. | برآورد تابع تقاضای آب کشاورزی باغات انار روستای چرخاب یزد | |||
دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 17-26 | ||||
ایمان اسلامی؛ علی اکبر مهرابی؛ غلامرضا زهتابیان؛ مهدی قربانی | ||||
15. | بررسی اثر حفاظتی عصاره پوست انار در مهار آسیبهای اکسیداتیو ناشی از مسمومیت تجربی با کادمیوم در ماهی کپور معمولی | |||
دوره 75، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 99-109 | ||||
سیده شهربانو جعفری؛ راهله رهباریان؛ مجید رجبیان؛ حسن رامشینی؛ سید امیر جعفری | ||||
16. | بررسی تأثیر کائولین بر میزان آفتابسوختگی و شاخصهای کیفی انار رقم ملس ترش ساوه | |||
دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 491-499 | ||||
حسین میغانی؛ محمود قاسم نژاد؛ داود بخشی | ||||
17. | تأثیر پاکت گذاری بر برخی از ویژگیهای کیفی و کاهش آفتاب سوختگی انار رقم رباب نیریز | |||
دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 353-360 | ||||
سکینه احتشامی؛ حسن ساری خانی؛ احمد ارشادی؛ جعفر امیری پریان | ||||
18. | تأثیر پوششهای مختلف پس از برداشت بر میزان رنگ و آنتوسیانین انار ملس ساوه در دورة انبارداری سرد | |||
دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 753-762 | ||||
حسین میغانی؛ محمود قاسمنژاد؛ داود بخشی | ||||
19. | تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتیاکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری | |||
دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 679-689 | ||||
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ علی رضا طلایی؛ حسین لسانی | ||||
20. | تأثیر حذف پرچم گل بر میزان آلودگی میوه انار به کرم گلوگاه Ectomyelois ceratoniae (zeller) | |||
دوره 39، شماره 1، اسفند 1387 | ||||
قدرت اله صباحی؛ منصور شاکری | ||||
21. | تأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار | |||
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 169-174 | ||||
محمدحسین سعیدیراد؛ علی اکبر حسین پور؛ سعید ظریف نشاط | ||||
22. | تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتیاکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری | |||
دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 339-347 | ||||
محمد سیاری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری | ||||
23. | تأثیر محلولپاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی و کیفی انار رقم ملس ساوه | |||
دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 317-328 | ||||
خدیجه کرمی؛ جواد عرفانی مقدم؛ مسعود بازگیر؛ اورنگ خادمی | ||||
24. | تأثیر محلول پاشی اوره و سولفاتروی بر میزان ذخیره و انتقال عناصر نیتروژن و روی در برگ و میوة انار رقم رباب نیریز | |||
دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 469-477 | ||||
زهره صداقت کیش؛ نوراله معلمی؛ مجید راحمی؛ سید محمد حسن مرتضوی؛ اسماعیل خالقی | ||||
25. | تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) | |||
دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 175-181 | ||||
محمدحسین کیانمهر؛ سیدرضا حسن بیگی؛ سید حبیباله هاشمی فرد دهکردی | ||||
|