کلیدواژه‌ها = مواد جامد محلول
تعداد مقالات: 18

1

آثار محلول‌پاشی مگافول بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی رقم ریوگرند تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 995-1009
زهرا اصفهانی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

2

اثر پایه‮های هیبرید کدو بر برخی صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی خربزه توده بومی سوسکی زرد تحت شرایط کمبود آب‬‬‬‬‬‬‬‬

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 701-715
داریوش رمضان

3

اثر پوشش کیتوسان و تیمار آب گرم بر خصوصیات پس از برداشت میوه فلفل دلمه ای

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 595-608
فرزانه خیری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ولی ربیعی

4

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 417-430
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

5

اثر تنش کم آبی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارآیی مصرف آب برخی توده‌های خربزه بومی ایران

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 287-302
نگار حیدریان؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

6

اثر سوپرجاذب و شرایط کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 255-263
یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان

7

ارزیابی روابط عملکرد، صفات مرتبط با عملکرد و کیفیت میوه با استفاده از ضرایب همبستگی و تجزیه خوشه‌ای در برخی رگه‌های گوجه‌فرنگی

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 801-811
محمد بوجاریان؛ حسینعلی اسدی قارنه؛ مریم گل آبادی

8

بررسی تأثیر اتفن و حلقه‌برداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوۀ انگور رقم ریش‌بابا قرمز

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 791-799
حامد دولتی بانه؛ رضا زارعی؛ محسن اسمعیلی

9

بررسی تأثیر تنش کم‌آبی بر صفات کمی و کیفی میوه برخی از توده های خربزه‌ ایرانی

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 157-171
هادی لطفی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

10

بررسی تأثیر محلو‌ل‌پاشی عناصر ریزمغذی روی و منگنز بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه پرتقال واشنگتن‌ناول (Citrus sinensis CV. Navel)

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 779-790
سارا خبازی؛ فرزین عبدالهی؛ مصطفی قاسمی؛ سمیه رستگار

11

بررسی تأثیر نیترات آمونیوم و آهن بر خواص کیفی و پاداکسندگی میوة سیب رقم گالا

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 203-211
مصباح بابالار؛ خدیجه جلیلی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

12

تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 387-400
زینب عزیزی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

13

تأثیر تنش خشکی در مراحل مختلف رشد رویشی و زایشی بر کمّیت و کیفیت محصول گوجه‌فرنگی

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 451-459
مرتضی پوزش شیرازی؛ مختار زلفی باوریانی؛ محمد مدرسی؛ بهرام بهزادی

14

تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری بر کیفیت و عمر نگهداری نیمه برش‌های تازۀ میوۀ هندوانۀ رقم کریمسون سوئیت

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 117-131
بشری علی بیگی؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ سیامک کلانتری

15

تأثیر محلول‌پاشی نفتالین استیک اسید و تراش بوته بر رشد، عملکرد و کیفیت میوۀ خربزۀ توده خاتونی

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 467-474
میثم الیاسی مقدم؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

16

تغییرات پتانسیل آب و خاصیت تنظیم اسمزی گیاه گوجه فرنگی تحت تیمار خشک شدن موضعی ریشه (PRD)

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 1-8
مریم حقیقی؛ حسین بهبودیان

17

مطالعه اثر محل نگهداری میوه روی ساقه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه در دو توده خربزه ایرانی تحت شرایط عادی و تنش کم آبی

دوره 44، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 169-178
مجتبی دلشاد؛ طاهر برزگر؛ عبدالکریم کاشی؛ کمال‌الدین حق‌بین

18

واکنش رشد، عملکرد و برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی هندوانۀ رقم چارلستون‌گری پیوندشده رو پایۀ هندوانۀ ابوجهل به تنش کم‌آبیاری

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 539-550
جاسم پرخیده؛ طاهر برزگر؛ فاطمه نکونام



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.