عزیزی, زینب, برزگر, طاهر, قهرمانی, زهرا. (1396). تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم‌آبی. , 19(2), 387-400. doi: 10.22059/jci.2017.60422
زینب عزیزی; طاهر برزگر; زهرا قهرمانی. "تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم‌آبی". , 19, 2, 1396, 387-400. doi: 10.22059/jci.2017.60422
عزیزی, زینب, برزگر, طاهر, قهرمانی, زهرا. (1396). 'تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم‌آبی', , 19(2), pp. 387-400. doi: 10.22059/jci.2017.60422
عزیزی, زینب, برزگر, طاهر, قهرمانی, زهرا. تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم‌آبی. , 1396; 19(2): 387-400. doi: 10.22059/jci.2017.60422


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب