معصوم نیا, علی, طباطبایی کلور, رضا, متولی, علی. (1400). بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی. , 52(3), 421-434. doi: 10.22059/ijbse.2021.311810.665347
علی معصوم نیا; رضا طباطبایی کلور; علی متولی. "بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی". , 52, 3, 1400, 421-434. doi: 10.22059/ijbse.2021.311810.665347
معصوم نیا, علی, طباطبایی کلور, رضا, متولی, علی. (1400). 'بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی', , 52(3), pp. 421-434. doi: 10.22059/ijbse.2021.311810.665347
معصوم نیا, علی, طباطبایی کلور, رضا, متولی, علی. بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی. , 1400; 52(3): 421-434. doi: 10.22059/ijbse.2021.311810.665347


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب