1.

اثر تنش خشکی بر مقدار پرولین، قندهای محلول، مالون دی‌آلدئید و رنگدانه‌ها در پایه‌های تجاری مرکبات شمال کشور

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 939-952
رضا فیفائی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ بهروز گلعین؛ یوسف حمیداوغلی

2.

اثر سالیسیلیک‌اسید‌ و متیل‎ ‎‏‌جاسمونات بر تولید فنل، فلاونوئید و رنگدانه‌های کالوس گیاه پروانش ‏‏(‏Catharanthus roseus L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 1، بهار 1400، صفحه 1-10
عطیه نیازآذری؛ ویدا چالوی؛ سارا کبیرنتاج

3.

اثر فاصله ردیف و مقدار مصرف نیتروژن بر عملکرد و برخی ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک کینوا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 خرداد 1400
مصطفی ابراهیمی کیا؛ متین جامی معینی؛ حمید مروی؛ یوسف هاشمی نژاد؛ محمد قاسم زاده گنجه ای

4.

اثر میزان و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت محصول دو رقم هویج (Daucus carota L.)

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 411-422
آتنا یزدانی دماوندی؛ معظم حسن پور اصیل؛ بابک ربیعی

5.

ارزیابی عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیاه‌دانه تحت تأثیر کود و آبیاری

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 307-317
رقیه بامشاد؛ محمود رمرودی؛ محمد رضا اصغری پور

6.

بررسی پروموتور CaMV 35S با استفاده از ژن گزارشگرGUS‌ در کلزای (Brassica napus) تراریخت

دوره 35، شماره 3، بهار 1383
مختار جلالی جواران؛ قادر میرزا قادری؛ علی محمد شکیب

7.

بررسی تأثیر اندول استیک اسید و آبسیزیک اسید بر غده‌زائی در گیاه سیب‌زمینی (Solanum tuberosum)

دوره 48، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 811-824
محمد رضا هادی

8.

بررسی تأثیر جیبرلیک اسید و هیومیک اسید بر برخی صفات رشدی گل نرگس رقم ژرمن (Narcissus jonquilla cv. German)

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 875-886
یحیی مشاهیری؛ معظم حسن پور اصیل

9.

بررسی واکنش صفات بیوشیمیایی و محتوای نسبی آب دو رقم گندم نان و ماکارونی به محلول‌پاشی سیلیکون تحت شرایط تنش آبی

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 73-87
سودابه رضابیگی؛ احسان بیژن زاده

10.

بررسی و مقایسه برخی خصوصیات بیوشیمیایی در ژنوتیپ‌های مختلف آجیلوپس تائوچی (Aegilops tauschii) ایران

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 649-661
حمید حسینیان خوشرو؛ محمدرضا بی همتا؛ ارغوان علی سلطانی؛ محمدجعفر آقایی

11.

بررسی و مقایسه گونه‌های مختلف جوهای بومی ایران از نظر میزان کلروفیل، کاروتنوئید، پروتئین و آنزیم

دوره 41، شماره 1، بهار 1389
امین ابراهیمی؛ محمدرضا نقوی؛ منیژه سبکدست

12.

بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت

دوره 70، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 243-261
فروغ اکبری؛ مریم مددکار حق جو

13.

تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی، حفظ ویژگی‌‌های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 493-503
رویا خالصی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی

14.

تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر میزان آلفا- توکوفرول و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی در گلابی رقم لوئیزبون

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 285-292
مه جبین عادل؛ محمد اسماعیل امیری؛ محمد علی نجاتیان؛ مریم عادل

15.

تأثیر اسید‌سالیسیلیک و متیل‌جاسمونات بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی‌های آنتی‌اکسیدانی و درصد اسانس گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) در شرایط اقلیمی زنجان

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 91-103
یاسین دستیار؛ میترا اعلایی؛ عزیزاله خیری

16.

تاثیر جیبرلیک اسید و ورمی کمپوست بر رشد و گلدهی گل نرگس

دوره 23، شماره 1، بهار 1400، صفحه 183-198
نرگس خاتون جوکار؛ معظم حسن پور اصیل

17.

تأثیر شدت‌های مختلف نور بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی دو رقم گل رز

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 259-270
منصوره حاتمیان؛ مصطفی عرب؛ محمودرضا روزبان

18.

تأثیر ضد میکروبی عصارۀ مورخوش (Zhumeria majdae) و 8- هیدروکسی کینولین سولفات بر عمر پس از برداشت گل شاخه‌بریدۀ میخک (Dianthus caryophyllus “White Liberty”)

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 785-796
داود هاشم آبادی؛ حمیده باقری؛ محمدرضا شفیعی؛ محدثه رضا علی پور

19.

تأثیر کاربرد زئولیت و محلول پاشی سلنیم در رژیم های مختلف رطوبتی بر برخی صفات فیزیولوژیک و عملکرد دانۀ کدوی پوست‌کاغذی

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 635-647
معصومه نعیمی؛ غلام علی اکبری؛ امیرحسین شیرانی راد؛ طاهره حسنلو؛ غلام عباس اکبری؛ مهدیه امیری نژاد

20.

تأثیر گاما آمینو بوتیریک اسید و اسپرمین بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و رنگیزه‌های گیاهی گل ‏محمدی

دوره 52، شماره 1، بهار 1400، صفحه 47-60
محمدامین میرزاابوالقاسمی؛ میترا اعلایی؛ عزیزاله خیری؛ زهرا قهرمانی

21.

تأثیر محلول‌پاشی متانول بر ویژگی‌های کمی و تنظیم‌کننده‌های اسمزی بادرشبو (Dracocephlum moldavica L.) در شرایط کم آبیاری

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 149-158
محمود رمرودی؛ مجتبی چزگی؛ محمد گلوی

22.

تغییرات برخی ترکیبات بیوشیمیایی میوه انگور رقم ‘رشه’ در شیب و ارتفاع های مختلف

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 117-128
سالار دارابی؛ ناصر قادری؛ آریو امامی فر

23.

مقایسۀ ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی میوۀ برخی نژادگان‌های ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 413-421
رخساره رحیم خانی؛ فریال وارسته؛ اسماعیل سیفی

24.

واکنش عملکرد تک بوتۀ سوخ، محتوای سبزینه و غلظت رنگیزه‌های نورساختی رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) به پیش‌تیمار و اندازۀ بذر

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 633-644
موسی ایزدخواه شیشوان؛ مهدی تاجبخش شیشوان؛ بهمن پاسبان اسلام؛ جلال جلیلیان



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.