عادل, مه جبین, امیری, محمد اسماعیل, نجاتیان, محمد علی, عادل, مریم. (1396). تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر میزان آلفا- توکوفرول و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی در گلابی رقم لوئیزبون. , 48(2), 285-292. doi: 10.22059/ijhs.2017.137318.883
مه جبین عادل; محمد اسماعیل امیری; محمد علی نجاتیان; مریم عادل. "تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر میزان آلفا- توکوفرول و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی در گلابی رقم لوئیزبون". , 48, 2, 1396, 285-292. doi: 10.22059/ijhs.2017.137318.883
عادل, مه جبین, امیری, محمد اسماعیل, نجاتیان, محمد علی, عادل, مریم. (1396). 'تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر میزان آلفا- توکوفرول و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی در گلابی رقم لوئیزبون', , 48(2), pp. 285-292. doi: 10.22059/ijhs.2017.137318.883
عادل, مه جبین, امیری, محمد اسماعیل, نجاتیان, محمد علی, عادل, مریم. تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر میزان آلفا- توکوفرول و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی در گلابی رقم لوئیزبون. , 1396; 48(2): 285-292. doi: 10.22059/ijhs.2017.137318.883


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب