تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,557 |
تعداد مقالات | 70,770 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,800,380 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,001,118 |
1. | آزمایشات مشاهده ای سیلابزنی با پلیمر در سیستمهای ناهمگن با استفاده از میکرومدلهای شیشه ای | |||
دوره 33، شماره 5، مرداد 1387 | ||||
محمد حشمتی؛ حسین مهدوی؛ منوچهر حقیقی؛ محمود ترابی | ||||
2. | اثر شرایط استخراج اسیدی بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین حاصل از پوست نارنج | |||
دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 231-242 | ||||
سید سعید حسینی؛ فرامرز خدائیان؛ محمد سعید یارمند | ||||
3. | اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی | |||
دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 69-77 | ||||
مهتاب عزیزیان؛ علی اصغر ساکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ سعیده عظیمی | ||||
4. | اثر فیبر جیره و فرآوری کردن خوراک بر قابلیت هضم نشاستهی غلات مختلف در طیور | |||
دوره 20، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 16-25 | ||||
شهگل رهبری؛ رضا کنعانی | ||||
5. | بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) | |||
دوره 42، شماره 1، آبان 1390، صفحه 113-120 | ||||
عسگر فرحناکی؛ حامد عسکری؛ مریم بختیاری | ||||
6. | بررسی پدیده لغزش در گلهای حفاری پایه آبی | |||
دوره 37، شماره 1، خرداد 1382 | ||||
کیوان صادقی | ||||
7. | بررسی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی، و رنگ صمغ دانۀ بالنگو (Lallemantia royleana) تحتتأثیر دماهای متفاوت | |||
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 185-192 | ||||
عاکفه ضامنی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ فخرالدین صالحی؛ گیتی شیروانی | ||||
8. | بهبود کیفیت بستنی کمچرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئینهای مخلوط بستنی باکیموزین (I) | |||
دوره 36، شماره 3، خرداد 1384 | ||||
عزیز همایونی راد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه | ||||
9. | تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آبنارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصههای رنگی عصاره آن | |||
دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 805-818 | ||||
امیرحسین میرزابه؛ علی حاجی احمد؛ امیرحسین اسداله زاده؛ مرئه اصغربیگی؛ آرش رضایی نودهی | ||||
10. | تأثیر کنجاله کلزای تخمیری بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی، کانی شدن استخوان درشت نی و خصوصیات روده جوجههای گوشتی | |||
دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 57-68 | ||||
محمد داودی فر؛ منصور رضایی؛ محمد هاشمی | ||||
11. | مقایسه افزودنیهای مختلف در جیره حاوی جو با اندازه ذرات متفاوت بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی سکوم و ریخت شناسی رودهی کوچک جوجههای گوشتی | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 آذر 1403 | ||||
لیلی عبدعلی؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی؛ شیما حسینی فر | ||||
|