میرزابه, امیرحسین, حاجی احمد, علی, اسداله زاده, امیرحسین, اصغربیگی, مرئه, رضایی نودهی, آرش. (1399). تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن. , 51(4), 805-818. doi: 10.22059/ijbse.2020.295238.665255
امیرحسین میرزابه; علی حاجی احمد; امیرحسین اسداله زاده; مرئه اصغربیگی; آرش رضایی نودهی. "تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن". , 51, 4, 1399, 805-818. doi: 10.22059/ijbse.2020.295238.665255
میرزابه, امیرحسین, حاجی احمد, علی, اسداله زاده, امیرحسین, اصغربیگی, مرئه, رضایی نودهی, آرش. (1399). 'تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن', , 51(4), pp. 805-818. doi: 10.22059/ijbse.2020.295238.665255
میرزابه, امیرحسین, حاجی احمد, علی, اسداله زاده, امیرحسین, اصغربیگی, مرئه, رضایی نودهی, آرش. تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن. , 1399; 51(4): 805-818. doi: 10.22059/ijbse.2020.295238.665255


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب