1.

Yield, Leaf Mineral Content, and Quality Properties of Hayward Kiwi fruit as Influenced by Different Fertilization Methods

دوره 6، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 247-257
Tahereh Raiesi؛ Bijan Moradi؛ Javad Fatahi Moghadam

2.

اثرات منابع مختلف کربوهیدرات‌های غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 545-555
سمیه فتحی؛ علی اسدی الموتی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محمدعلی نوروزیان

3.

اثر تاریخ کاشت بر عملکرد دو رقم سیب‌زمینی در شرایط آب‌وهوایی کرمانشاه

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 149-164
علی قمری؛ محمود خرمی وفا؛ ایرج نصرتی؛ حیدر ذوالنوریان

4.

اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 207-219
حمید امانلو؛ بهزاد علیزاده؛ محمد حسین شهیر؛ طاهره امیر آبادی فراهانی

5.

اثر منابع مختلف نشاسته جیره بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 485-496
امیر سلطانی آلکوئی؛ سید محمد علی جلالی؛ سید امیرحسین جلالی؛ فرشید خیری

6.

اثر نمک و منابع کربن در تولید آمیلاز توسط سویه جدید باسیلوس نمک دوست نسبی Bacillus sp.strain MA

دوره 1، شماره 0، بهمن 1382
محمد علی آموزگار؛ فریدون ملک زاده

7.

ارزیابی مقدار نشاسته آسیب دیده بر اثر صدمات مکانیکی در تعدادی از کارخانه های آرد گندم

دوره 4، شماره 1، فروردین 1381، صفحه 1-14
فرزاد فربود؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ محمد علی سحری

8.

استفاده از لاتکس نانوکامپوزیت پلیمری بر پایه نشاسته برای پوشش‌دهی کودهای شیمیایی و بررسی اثر عوامل مختلف در کنترل رهاسازی عناصرغذایی

دوره 53، شماره 12، اسفند 1401، صفحه 2905-2919
مهری سلیمی؛ الهه معتمدی سده؛ بابک متشرع زاده

9.

اصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 643-654
حمید جهانگیر اصفهانی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رحمت اله پورعطا

10.

بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف ساکارز و نشاسته در جیره کاملاً مخلوط شده بر تخمیر، سوخت- ساز نیتروژن در شکمبه و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
امین خضری؛ کامران رضا یزدی؛ محسن دانش مسگران؛ محمد مرادی شهربابک؛ محمدرضا محمد آبادی

11.

بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 251-237
هادی الماسی؛ ندا بهلول داننده؛ سینا اردبیلچی مرند

12.

بهبود جوانه ‎زنی و بنیه بذرهای دو رقم گندم در رژیم‌های آبیاری متفاوت با کاربرد متیل‌جاسمونات

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 81-96
حمیدرضا بلوچی؛ زهرا جوادی پور؛ محسن موحدی دهنوی؛ علیرضا یدوی؛ محمود عطارزاده

13.

پاسخ فیزیولوژیک و بیوشیمیایی ذرت (Zea mays L.) و سویا (Glycine max L.) به کادمیم در کشت مخلوط

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 179-189
فائزه زعفریان؛ رقیه حسن پور؛ مریم صادق

14.

پایش ترکیبات بیوشیمیایی در برگ مکزیکن‌لایم طی پیشرفت بیماری جاروک لیموترش

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 733-743
طاهره رئیسی؛ ابوذر هاشم پور؛ مرتضی گلمحمدی

15.

پوشش دهی جوانه های جانبی ساقه نیشکر و انتخاب مناسب ترین ترکیب جهت تولید بذر تک جوانه ای نیشکر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 فروردین 1402
زهرا عجریب زاده؛ سلیم فرزانه؛ محمود شمیلی؛ حمید رضا بلوچی؛ عزیز کرملاچعب؛ رئوف سید شریفی

16.

پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز ارقام رایج گندم کشت شده در منطقۀ استان البرز با استفاده از معادلات رگرسیون چند متغیره

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 379-388
جمشید نورقدیمی؛ حسین مروج؛ فاطمه غازیانی؛ رسول اکبری

17.

تأثیر تغذیة منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های پرواری نر هلشتاین

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 29-37
شاهپور خیرآبادی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو

18.

تأثیر دی‌کلروفنیل دی‌متیل اوره (DCMU) بر توان منبع و انتقال دوبارة کربوهیدرات‌های محلول ساقة گندم رقم پیشتاز در شرایط خشکی آخر فصل

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 405-412
شهاب مداح حسینی؛ مریم خدادادپور؛ اصغر رحیمی

19.

تعیین نیازهای سرمایی و گرمایی قلمه‏‌های انگور و تغییر کربوهیدرات‏ و هورمون‏‌ها در دورۀ سرمادهی

دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 345-356
سعید عشقی؛ مهدی گاراژیان

20.

تولید کپسولهای نشاسته‏دار باکتری Bacillus thuringiensis Berliner حاوی مواد همراه مختلف و بررسی کارآیی آنها

دوره 34، شماره 4، تیر 1382
رسول زارعی؛ نورالدین شایسته؛ علی‌اصغر پورمیرزا

21.

تولید کود اوره کندرها با استفاده از پوشش نانوکامپوزیت پلیمری بر پایه نشاسته و بررسی اثرات آن بر رشد گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum L.)

دوره 52، شماره 2، اردیبهشت 1400، صفحه 301-312
مهری سلیمی؛ الهه معتمدی؛ بابک متشرع زاده؛ داریوش داودی؛ حسینعلی علیخانی؛ حسین میر سیدحسینی

22.

تولید مواد بسته‌بندی زیست تخریب پذیر بر پایه‌ی نشاسته-کفیران-نانو اکسید روی: خواص فیزیکی و مکانیکی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 557-565
ایمان شهابی قهفرخی؛ امین بابائی قزوینی

23.

روند تغییرات کربوهیدرات‌ها و تأثیر نفتالین استیک اسید برعملکرد و تناوب باردهی نارنگی انشوی ‏میاگاوا (‏Citrus unshiu cv. Miyagawa‏)‏

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 493-507
علی اسدی کنگرشاهی؛ نگین اخلاقی امیری

24.

مطالعه رابطه مقاومت ژنوتیپ‌های مختلف گندم نسبت به سن گندم (Eurygaster integriceps Put.) با گرانول های نشاسته آندوسپرم دانه

دوره 35، شماره 1، فروردین 1383
پیمان زمانی؛ منوچهر رضابیگی؛ محمدرضا قنادها؛ رضا بزرگی پور

25.

مقایسه شاخص‎ سطح برگ، خصوصیات کمی و کیفی 13 رقم جدید سیب زمینی تحت شرایط اقلیمی نیمه خشک و سرد رزن

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 645-656
علی اصغر فزونی؛ محمدعلی ابوطالبیان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب