1.

Preparation and in vitro evaluation of a novel chitosan-based hydrogel for injectable delivery of enrofloxacin

دوره 11، شماره 1، بهار 2017، صفحه 31-47
Sakineh Khanamani Falahatipour؛ Ali Rasooli؛ Yalda Hosseinzadeh Ardakani؛ Hamid Akbari Javar؛ Katayoun Kiani؛ Taghi Zahraee Salehi

2.

اثر کیتوزان در بیان ژن و فعالیت آنزیم‌های مؤثر در القای مقاومت به بلایت فوزاریومی خوشۀ گندم

دوره 46، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 363-371
وحید قاضی ‌محسنی؛ سید کاظم صباغ

3.

ارزیابی بالینی اثرات کیتین و کیتوزان بر التیام زخمهای باز اندامهای حرکتی در اسب

دوره 56، شماره 2، تابستان 1380
دکتر سید مهدی قمصری؛ دکتر محمد مهدی دهقان؛ دکتر علی رسولی؛ دکتر ایرج نوروزیان

4.

ارزیابی تأثیر سطوح مختلف کیتوزان بر فعالیت آنزیم‌های پاداکسنده در گیاه دارویی زنیان (Carum copticum L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 48، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 575-584
فرزاد طاهری؛ مهدی دهمرده؛ محمد سالاری؛ رضا باقری

5.

ارزیابی مقایسه‌ای اثر کیتوزان و آتورواستاتین بر تغییرات پروفایل‌های لیپیدی سرم سگ

دوره 73، شماره 1، بهار 1397، صفحه 101-109
بهمن مصلی نژاد؛ محمد راضی جلالی؛ رضا آویزه؛ نعیم پورمحمد

6.

اصلاح سطح الیاف خمیرکاغذ کرافت در حضور پلیمر کیتوزان

دوره 67، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 489-501
ناصر رسول پور هدایتی؛ نورالدین نظرنژاد؛ امید رمضانی

7.

بررسی اثر استفاده از پوشش کیتوزان، بسته‌بندی نانو اکسید سیلیس و اتمسفر اصلاح شده بر خواص قارچ دکمه-ای در طول دوره نگهداری

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 895-907
رشید غلامی؛ ابراهیم احمدی

8.

بررسی تأثیر نانوذرة کیتوزان و عصارة آویشن شیرازی نانوکپسوله‌شده در فساد میکروبی فیلة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) تلقیح‌شده با لیستریا منوسایتوژنز (Listeria monocytogenese)

دوره 68، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 577-587
حسین علی سلمان پور احمدی؛ حامد منوچهری؛ رضا صفری

9.

بهینه‌سازی روشنی و مقاومت‌های مکانیکی خمیرکاغذ جوهرزدایی‌شدۀ تیشو با استفاده از پلیمرهای طبیعی پروتئین سویا ایزوله و کیتوزان با روش سطح پاسخ

دوره 73، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 491-502
سید سجاد سازمند؛ یحیی همزه؛ سحاب حجازی؛ حمیدرضا رودی

10.

تأثیر الیسیتورها بر تنظیم اسمزی، پایداری غشا، رنگیزه‌های فتوسنتزی و عملکرد اسانس گیاه زوفا تحت تنش خشکی

دوره 23، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 421-432
عاطفه سادات موسوی؛ معصومه نعیمی؛ علی راحمی کاریزکی؛ عبدالطیف قلی زاده

11.

تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 71، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 294-305
مریم پیل مال؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ مصطفی یوسف الهی

12.

تاثیر پوشش دهنده‌های گوناگون بر برخی از ویژگی‌های سطحی چوب راش

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 173-184
الهام نوروزی؛ بهبود محبی

13.

تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال

دوره 70، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 211-220
آلیکا جعفری کلیجی؛ علی جعفرپور؛ رضا صفری

14.

تأثیر پوشش‌های مختلف پس از برداشت بر میزان رنگ و آنتوسیانین انار ملس ساوه در دورة انبارداری سرد

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 753-762
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ داود بخشی

15.

تأثیر تجویز خوراکی کیتوزان استحصالی شده از پوسته میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)‌ بر فاکتورهای خونی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 69، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 385-393
امین اسمعیلی راد؛ مجتبی علیشاهی؛ مسعود قربانپور؛ مهدی زارعی

16.

تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء

دوره 70، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 295-308
بهاره موذنی جولا؛ لاله رومیانی

17.

تأثیرکنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال

دوره 75، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 173-184
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

18.

تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول

دوره 70، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 435-444
علی طاهری؛ مصطفی غفاری؛ سجاد مرادی

19.

تولید نانوژل کیتوزان و گالیک اسید و اثر آن در پایداری اکسیداسیونی سس مایونز حاوی روغن آفتابگردان

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 121-128
سودا احمدزاده؛ صدیف ازادمرد؛ هادی ولیزاده؛ سید هادی پیغمبردوست

20.

مطالعه اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر برخی خصوصیات میکروبی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی

دوره 74، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 370-378
شیرین حسن؛ علی خنجری؛ محمد کاظم کوهی؛ حسن گندمی نصر آبادی؛ نسیم شاویسی

21.

مطالعه پاسخ‌های عملکردی، مورفو-فیزیولوژیکی و کیفی ریز غده‌های سوپرالیت سیب‌زمینی به پوشش‌های مختلف بذر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 خرداد 1400
سودا قاسمی گرمی؛ مرتضی برمکی؛ سلیم فرزانه؛ ماندانا امیری

22.

مطالعه نقش حفاظتی دانکهای دوپوشینهای آلژینات کلسیم-کیتوزان- نانوذرات اودوراژیت S100 حاصل از ریزپوشانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به عنوان فلور غالب روده انسان و حیوانات

دوره 71، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 311-320
هادی پورجعفر؛ نگین نوری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی

23.

مقایسه ویژگی‌های فیزیکو-شیمیایی و تعیین خصوصیات کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگوی ببری سیاه (Penaeus monodon) به دو شیوه مرسوم

دوره 74، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 247-258
پروا سفری؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ محمد رضا واعظی؛ علی اصغر بهنام قادر

24.

ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیتوزان بازیافتی از پوسته میگو سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) با روش فرآوری بهینه شده

دوره 71، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 167-183
ماهرخ چادوش؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه؛ علیرضا عالیشاهی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.