پیل مال, مریم, علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم, یوسف الهی, مصطفی. (1397). تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. , 71(3), 294-305. doi: 10.22059/jfisheries.2019.267297.1053
مریم پیل مال; ابراهیم علیزاده دوغیکلائی; مصطفی یوسف الهی. "تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال". , 71, 3, 1397, 294-305. doi: 10.22059/jfisheries.2019.267297.1053
پیل مال, مریم, علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم, یوسف الهی, مصطفی. (1397). 'تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال', , 71(3), pp. 294-305. doi: 10.22059/jfisheries.2019.267297.1053
پیل مال, مریم, علیزاده دوغیکلائی, ابراهیم, یوسف الهی, مصطفی. تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. , 1397; 71(3): 294-305. doi: 10.22059/jfisheries.2019.267297.1053


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب