1.

اثرات باکتری Bacillus velezensis UTB96 در کاهش توکسین زرالنون ناشی از قارچ Fusarium graminearum جدا شده از گندم

دوره 51، شماره 2، پاییز و زمستان 1399، صفحه 275-285
زهرا داودی؛ حسین صارمی؛ مسعود احمد زاده؛ علی ملیحی پور

2.

اثرات جایگزینی ذرت با گندم در جیره حاوی سطوح مختلف فسفر و آنزیم فیتاز بر عملکرد مرغها‌ی تخمگذار

دوره 40، شماره 1، بهار 1388
لیلا زرتاش؛ احمد زارع شحنه؛ ابوالفضل زالی؛ روح اله گایکانی؛ جواد پور رضا

3.

اثر باکتری‌های محرک رشد مقاوم به شوری جدا شده از ریزوسفر گیاهان شورپسند بر رشد و مقاومت گندم تحت تنش شوری

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 45-56
مریم صفدریان؛ حسین عسکری؛ مسعود سلطانی نجف آبادی؛ قربانعلی نعمت زاده

4.

اثر پرایمینگ بذر ارقام گندم (Triticum aestivum L.) سه اقلیم متفاوت ایران بر جوانه زنی، استقرار گیاهچه و عملکرد

دوره 39، شماره 1، پاییز 1387
ابوطالبیان؛ شریف زاده؛ محمد جهانسوز؛ احمدی؛ محمد نقوی

5.

اثر پرایمینگ بذر با سالیسیلیک اسید بر ارزش نانوایی گندم، رقم الوند، در شرایط دیرکشتی

دوره 15، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 87-98
مهدی عبداللهی؛ فرید شکاری

6.

اثر تنش خشکی بر رشد و معماری ریشه‌ گندم در مرحله رشد رویشی

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 63-75
بهاره حسینعلی پور؛ افراسیاب راهنما؛ احمد فرخیان فیروزی

7.

اثر تنش خشکی برکربوهیدرات‌های محلول, کلروفیل و پرولین در چهار رقم گندم سازگار با شرایط متفاوت اقلیمی ایران

دوره 35، شماره 3، بهار 1383
علی احمدی؛ عادل سی و سه مرده

8.

اثرتنش خشکی و زمان‌بندی مصرف کود نیتروژنه بر انتقال مجدد نیتروژن، کیفیت نانوایی و الگوی نواری پروتئین‌های ذخیره‌ای دانه گندم

دوره 36، شماره 6، تابستان 1384
حمیدرضا عیسوند؛ علی احمدی؛ علی اکبر شاه‌نجات بوشهری؛ کاظم پوستینی؛ محمدرضا جهانسوز

9.

اثر تنش شوری بر توزیع یونی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی ارقام گندم

دوره 52، شماره 1، بهار 1400
کاظم پوستینی؛ زهره دیانت مهارلویی؛ علیرضا عباسی

10.

اثر تنش شوری بر فعالیت سینتیکی آنزیم نیترات ‌ردوکتاز در دو رقم گندم

دوره 3، شماره 0، زمستان 1383
فریبا میقانی؛ حسن ابراهیم زاده

11.

اثر تنش ‌شوری بر کربوهیدراتهای ‌گندم

دوره 1، شماره 0، زمستان 1382
فریبا میقانی؛ حسن ابراهیم‌زاده

12.

اثر خردی و پراکندگی اراضی زراعی بر هزینه‌‌ تولید محصولات کشاورزی (مطالعه موردی: گندم دیم در استان گیلان)

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 393-412
وحیده انصاری؛ فرزانه حسنی دیارجان؛ حبیب الله سلامی

13.

اثرخشکی کوتاه مدت بر توزیع مواد پرورده وتقسیم شیمیایی آنها در گندم در مرحله پرشدن دانه

دوره 31، شماره 3، بهار 1379
علی احمدی

14.

اثر خشکی و نیتروژن بر انتقال مجدد نیتروژن در شش رقم گندم

دوره 36، شماره 5، تابستان 1384
قدرت اله فتحی

15.

اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 287-297
فرشته جمیلی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد حسن آبادی؛ حیدر زرقی

16.

اثر شوری بر روی تولید و انتقال مجددماده خشک در دو رقم گندم

دوره 1، شماره 0، تابستان 1376
کاظم پوستینی؛ سعید زهتاب سلماسی

17.

اثر عمل آوری-سطح آنزیم و ا و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری -عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر

دوره 33، شماره 3، بهار 1381
تام اسکات؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی نیکخواه؛ محمد مرادی

18.

اثر گیاه میزبان بر رشد و تولیدمثل شته سبز گندم Schizaphis graminum (Rondani) (Hem.: Aphididae)

دوره 41، شماره 2، زمستان 1389، صفحه 233-242
سمیه فتاح الحسینی؛ حسین اللهیاری؛ پروانه آزمایش فرد؛ رویا فرهادی؛ سمیرا حیدری

19.

اثر متقابل تنش خشکی و زمان بندی مصرف کود نیتروژنه بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی مرتبط با آن در گندم

1-37، شماره 2، بهار 1385
علی احمدی؛ حمیدرضا عیسوند؛ کاظم پوستینی

20.

اثر میزان و زمان مصرف نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی، کارای انتقال مجدد ماده خشک و نیتروژن در دو رقم گندم زمستانه

دوره 36، شماره 5، تابستان 1384
عبدالله بحرانی؛ زین‌العابدین طهماسبی سروستانی

21.

ایجاد نشانگرهای مولکولی مبتنی بر EST پیوسته با مقاومت به بلایت فوزاریومی سنبله در گندم

دوره 40، شماره 2، زمستان 1388
ثمانه حسینی؛ محسن مردی؛ محمدرضا غفاری؛ یوسف نامی؛ لاله کریمی فرساد؛ سید مصطفی پیرسیدی؛ سیروس عبدمیشانی؛ علی اکبر شاه نجات بوشهری

22.

ارتباط بین تولید سیانید هیدروژن و سیدروفور در سودوموناد های فلورسنت ریزوسفر گندم با افزایش رشد گیاه

دوره 43، شماره 1، بهار 1391، صفحه 1-12
سمیه الوانی؛ حمید روحانی؛ عصمت مهدیخانی مقدم

23.

ارتباط تجمع برخی متابولیت¬ها با سازوکارهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی تحمل سرما و انجماد در گندم نان

دوره 44، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 327-345
شهریار ساسانی؛ رضا توکل افشاری؛ سیروس محفوظی

24.

ارتباط تغییرات فنولوژیک و تکمیل نیاز بهاره سازی با روند انباشت قندهای محلول و تحمل به سرما در گندم نان (Triticum aestivum)

دوره 43، شماره 2، پاییز 1391، صفحه 281-293
شهریار ساسانی؛ رضا توکل افشاری؛ سیروس محفوظی؛ بن ترواسکیس

25.

ارتباط قیمت تضمینی واقعی گندم و عملکرد آن در استان تهران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 شهریور 1400
حامد رفیعی؛ عبدالرحمن شادان؛ غلامرضا پیکانی؛ مهدی پندار؛ امیرحسین چیذری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.