1.

Antioxidant Activity, Total Phenolic Compounds and Anthocyanin Contents in 35 Different Grapevine (Vitis vinifera L.) Cultivars Grown in Fars Province

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 151-161
Saeid Eshghi؛ Loghman Salehi؛ Mohamad Javad Karami

2.

Effect of Organic Fertilizer and Irrigation Intervals on the Yield and Quality of Cherry Tomato (Solanum lycopersicon var. cerasiforme)

دوره 7، شماره 4، دی 2020، صفحه 327-334
Md. Farid Hossain

3.

Effects of Calyx Coating and Storage Temperature on Antioxidant Substances of Cape Gooseberry (Physalis Peruviana L.)

دوره 10، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 23-32
Rasoul Heydarnajad Giglou؛ Mousa Torabi Giglou

4.

Osmotic dehydration combined with hot air convective drying of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 15-22
Akram Sharifi؛ Sadegh Rigi؛ Amir Hossein Elhamirad؛ Alireza Basiri

5.

Physico-chemical Properties and Drying Kinetic Evaluation of Hot Air and Vacuum Dried Pre-Treated Oyster Mushroom under Innovative Multi-mode Developed Dryer

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 363-374
Anjaly Shankar M؛ Rachna Sehrawat؛ Sunil Pareek؛ Prabhat K Nema

6.

Physiological response of Okra cv. Kano to foliar application of putrescine and humic acid under water deficit stress

دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 187-197
Taher Barzegar؛ Pouria Moradi؛ Jaefar Nikbakht؛ Zahra Ghahremani

7.

Positive effects of Vitamin C in arsenic trioxide and sodium fluoride induced genotoxicity and oxidative stress in mice in vivo

دوره 1، شماره 4، دی 2015، صفحه 451-460
Prasenjit Roy؛ Anita Mukherjee؛ Sarbani Giri

8.

Responses of Calyx Phytochemical Characteristic, Yield and Yield Components of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) to Different Sowing Dates and Densities

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 241-251
Bahareh Parsa Motlagh؛ Parviz Rezvani Moghaddam؛ Zabihollah Azami Sardooei

9.

Therapeutic Effects of Parenteral Vitamin C (Ascorbic Acid) on Struvite Crystalluria in Domestic Male Cats

دوره 13، شماره 3، آذر 2019، صفحه 233-242
Abdolali Malmasi؛ Tara Nazari؛ Mohammad Mojtahedzade؛ Saied Bokaie؛ Roshanak Mokhtari؛ Shabnam Babazadeh؛ soheil tavallaie

10.

The Storage Effect against Vitamin C Content in crystal guava (Psidium guajava L.) Juice

دوره 32، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 39-42
Any Guntarti؛ Mustofa Ahda؛ Hanun Nabilla؛ Hari Susanti

11.

آثار محلول‌پاشی مگافول بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی رقم ریوگرند تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 995-1009
زهرا اصفهانی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

12.

اثرات سطوح مختلف ویتامینهای C، E و چربی بر عملکرد و میزان مرگ و میر جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 58، شماره 2، مرداد 1382
دکتر عباسعلی قیصری؛ دکتر عبدالحسین سمیع؛ دکتر جواد پوررضا

13.

اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 301-312
زهره قادری فهلیانی؛ بهرام فلاحتکار؛ حمید نویریان؛ عبدالعلی راهداری

14.

اثرات مکمل سازی جیره غذایی با ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا بر برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی مایع تخمدانی و کارایی تولیدمثلی مولدین ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 239-254
فراز پنجوینی؛ کوروش سروی مغانلو؛ راحله طهماسبی؛ احمد ایمانی

15.

اثرات ویتامین‌های E و C بر عملکرد مرغ‌های تخمگذار، فراسنجه‌های خونی و کلسترول تخم‌مرغ

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 137-142
مجتبی زاغری؛ مازیار محیطی اصلی

16.

اثر آسکوربات کلسیم و تیمار دمایی بر افزایش عمر قفسه ای قارچ تکمه ای

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 921-933
محمد سیاری؛ سجاد الوندی

17.

اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب ’دلبار استیوال‘

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 265-274
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مریم کرباسی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی؛ سمیه آقاجانی

18.

اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه‌های عروسک پشت‌پرده (Physalis angulata L.)

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 173-186
رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

19.

اثر سدیم نیتروپروساید بر حفظ بازارپسندی و برخی خواص کیفی لیمو آب شیراز در شرایط انبار‏

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 913-923
غلامرضا هدایتی؛ فرشاد صادقی

20.

اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C مازاد بر احتیاجات غذایی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
احمد کریمی؛ عبدالحسین سمیع؛ جواد پوررضا

21.

اثر سوپرجاذب و کم‌آبیاری بر عملکرد، بهره‌وری مصرف آب و توابع تولید گوجه‌فرنگی گیلاسی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 672-659
سید پویا حسینی؛ سودابه گلستانی کرمانی؛ کوروش قادری؛ نسرین سیاری

22.

اثر محلول پاشی پوترسین بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل شیرین تحت تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 431-444
بهنام علیزاده؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت

23.

اثر محلول‌‌پاشی قبل از برداشت آهن و سالیسیلیک‌اسید بر‎ ‎برخی خصوصیات انبارمانی آلو رقم خاکی ‏‏(‏Prunus salicina cv. Flavor supreme pluot‏) در دو دمای سردخانه‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 85-98
طه رنجبر مالی دره؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ حامد شکری حیدری؛ احمد احمدی

24.

ارزیابی تأثیر سالیسیلیک‌اسید بر انبارمانی میوه لیمو‌ترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1045-1059
مژده یوسفی؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری

25.

افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل ‌آلای ‌‌‌‌‌‌‌‌رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)‌ و بررسی شاخص‌های ‌رشد، بقاء و ترکیبات لاشه ‌در ‌دو ‌‌تراکم مختلف پرورش

دوره 70، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 55-62
زینب فضایی؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ رضا اسعدی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.