1.

اثرات مکمل سازی جیره غذایی با ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا بر برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی مایع تخمدانی و کارایی تولیدمثلی مولدین ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 239-254
فراز پنجوینی؛ کوروش سروی مغانلو؛ راحله طهماسبی؛ احمد ایمانی

2.

اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 481-495
سیران خانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ ناصر آق؛ مزدک رازی

3.

اثر خوراک آلوده به سطوح مختلف آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون بر عملکرد رشد و آسیب شناسی بافت روده و آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 251-264
سیده ژینو حسینی؛ احمد ایمانی؛ آریا وزیرزاده؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی

4.

بررسی اثرات حفاظتی گیاه رزماری و آویشن در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 جیره غذایی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 82-92
حسن تاسا؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو

5.

بررسی عوارض هیستوپاتولوژیک سم آفلاتوکسین ب 1 بر برخی بافت‌های داخلی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 149-161
احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ حامد غفاری فارسانی؛ سیده ثریا محمودی؛ فرزانه نوری؛ محسن فرزانه

6.

تأثیر جیرة غذایی حاوی پودرماهی فاسد و اثرات حفاظتی مکمل ویتامینی E و C بر شاخص‌های رشد، خون‌شناسی و بیوشیمیایی بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 181-194
مجتبی پوراحد انزابی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ راحله طهماسبی

7.

تأثیر سمیت مزمن حشره کش دیازینون بر شاخص‌های رشد، بقاء و فعالیت‌های فیزیولوژیکی آرتمیای دریاچة ارومیه (Artemia urmiana)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 237-249
سونا قمرشناس؛ بهروز آتشبار کنگرلوئی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ مجتبی پوراحد انزابی

8.

تاثیر افزودنی منابع مختلف آنتی‌اکسیدانی (ویتامین E، کوآنزیم Q10 و فرم های سلنیوم) جیره غذایی بر عملکرد رشد و شاخصهای بیوشیمیایی سرم خون در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 597-611
محمدصادق آراملی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی

9.

تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 339-352
میثم عزیزی بصیر؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سعید مشکینی

10.

تغذیه با سطوح مختلف کانولای تخمیر‌شده با Bacillus sp. رسوبات دریای خزر بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و متابولیکی کبد ماهیان انگشت قد تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 611-625
امیرحسن خانی؛ احمد ایمانی؛ مجتبی محسنی؛ نیما شیخ بگلو

11.

تغییرات شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) تغذیه شده با جیره غذایی‌ آلوده به سطوح مختلف سموم آفلاتوکسین ب‌1 و زیرالنون

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 153-163
سلیمان حسن پور؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی؛ احمد ایمانی

12.

تنوع زیستی و عوامل محیطی موثر بر پراکنش سخت پوستان برکه های بهاری: مطالعه موردی رشکان ارومیه

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 241-254
شیما والی زاده؛ بهروز آتشبار؛ احمد ایمانی

13.

عوارض هیستوپاتولوژیک سموم آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون بر بافت‌ کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 97-106
حامد غفاری فارسانی؛ احمد ایمانی؛ تئو نیوولد؛ کنستانزه پیچ-اشمید؛ کوروش سروی مغانلو

14.

معرفی عوامل ضدتغذیه ای موجود در اقلام خوراکی با منشاءگیاهی و راهکارهای کاهش محتوای آن ها

دوره 76، شماره 3، مهر 1402، صفحه 377-396
احمد ایمانی؛ زهرا محمودی کیا



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب