آراملی, محمدصادق, سروی مغانلو, کوروش, ایمانی, احمد. (1400). تاثیر افزودنی منابع مختلف آنتی‌اکسیدانی (ویتامین E، کوآنزیم Q10 و فرم های سلنیوم) جیره غذایی بر عملکرد رشد و شاخصهای بیوشیمیایی سرم خون در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 74(4), 597-611. doi: 10.22059/jfisheries.2021.329257.1276
محمدصادق آراملی; کوروش سروی مغانلو; احمد ایمانی. "تاثیر افزودنی منابع مختلف آنتی‌اکسیدانی (ویتامین E، کوآنزیم Q10 و فرم های سلنیوم) جیره غذایی بر عملکرد رشد و شاخصهای بیوشیمیایی سرم خون در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 74, 4, 1400, 597-611. doi: 10.22059/jfisheries.2021.329257.1276
آراملی, محمدصادق, سروی مغانلو, کوروش, ایمانی, احمد. (1400). 'تاثیر افزودنی منابع مختلف آنتی‌اکسیدانی (ویتامین E، کوآنزیم Q10 و فرم های سلنیوم) جیره غذایی بر عملکرد رشد و شاخصهای بیوشیمیایی سرم خون در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 74(4), pp. 597-611. doi: 10.22059/jfisheries.2021.329257.1276
آراملی, محمدصادق, سروی مغانلو, کوروش, ایمانی, احمد. تاثیر افزودنی منابع مختلف آنتی‌اکسیدانی (ویتامین E، کوآنزیم Q10 و فرم های سلنیوم) جیره غذایی بر عملکرد رشد و شاخصهای بیوشیمیایی سرم خون در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1400; 74(4): 597-611. doi: 10.22059/jfisheries.2021.329257.1276


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب