عزیزی بصیر, میثم, ایمانی, احمد, سروی مغانلو, کوروش, مشکینی, سعید. (1398). تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری. , 72(4), 339-352. doi: 10.22059/jfisheries.2020.75155
میثم عزیزی بصیر; احمد ایمانی; کوروش سروی مغانلو; سعید مشکینی. "تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری". , 72, 4, 1398, 339-352. doi: 10.22059/jfisheries.2020.75155
عزیزی بصیر, میثم, ایمانی, احمد, سروی مغانلو, کوروش, مشکینی, سعید. (1398). 'تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری', , 72(4), pp. 339-352. doi: 10.22059/jfisheries.2020.75155
عزیزی بصیر, میثم, ایمانی, احمد, سروی مغانلو, کوروش, مشکینی, سعید. تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری. , 1398; 72(4): 339-352. doi: 10.22059/jfisheries.2020.75155


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.