1.

اثر افزودن آنزیم و پروبیوتیک به جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر ‏عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و بهبود انرژی خالص در جوجه‌های گوشتی ‏تغذیه‌شده با جیره بر پایه ذرت-کنجاله سویا

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 91-77
سهیل یوسفی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد؛ بهرام شهره

2.

اثر افزودن امولسیفایر و مولتی‌آنزیم در جیره‌های حاوی کنجاله کلزا با سطوح متفاوت انرژی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و گرانروی محتویات گوارشی در جوجه‌های گوشتی

دوره 56، شماره 2، تیر 1404، صفحه 369-389
سپیده گزانی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

3.

اثر پپتیدهای استخراج شده از کنجاله تخم آفتابگردان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در جوجه‌های گوشتی

دوره 55، شماره 4، دی 1403، صفحه 603-620
حمید اشکور قربانی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

4.

استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین و اسید‌های‌آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 163-180
سپیده گزانی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

5.

تأثیر پپتیدهای کانولا، پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و جمعیت برخی باکتری‌های هوازی انتهای رودۀ باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 129-139
صادق کریم زاده؛ منصور رضائی؛ اسدا... تیموری یانسری

6.

تأثیر تزریق نانواکسیدروی بر پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیم‌های اکسیداتیو پلاسما و بیان ژن اینترلوکین بافت طحال در جوجه‌گوشتی

دوره 54، شماره 4، آذر 1402، صفحه 391-402
محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ جوانشیر پالوج؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ عیسی دیرنده

7.

تأثیر کنجاله کلزای تخمیری بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی، کانی شدن ‏استخوان درشت نی و خصوصیات روده جوجه‌های گوشتی

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 57-68
محمد داودی فر؛ منصور رضایی؛ محمد هاشمی

8.

تاثیر پپتیدهای استخراج شده از کازئین بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و خاصیت آنتی اکسیدانی گوشت سینه جوجه های گوشتی

دوره 54، شماره 4، آذر 1402، صفحه 367-378
راضیه مختاری؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد؛ عیسی دیرنده

9.

تاثیر سطوح مختلف بتاآلانین بر عملکرد، کیفیت تخم ‌مرغ، کلسترول زرده و فراسنجه-های خونی مرغ تخم‌گذار

دوره 55، شماره 2، تیر 1403، صفحه 367-381
محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ علی اصغر کاردل؛ عیسی دیرنده

10.

تاثیر کنجاله سویای عمل‌آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

دوره 55، شماره 2، تیر 1403، صفحه 193-210
معصومه نوروزی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

11.

تاثیر نانو اسید فولیک و اسید فولیک بر میزان مرگ و میر و غلظت هموسیستئین در جوجه‌های گوشتی

دوره 56، شماره 2، تیر 1404، صفحه 317-332
ابراهیم شهرکی؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ محمود بارانی






سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب