گزانی, سپیده, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. (1404). اثر افزودن امولسیفایر و مولتی‌آنزیم در جیره‌های حاوی کنجاله کلزا با سطوح متفاوت انرژی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و گرانروی محتویات گوارشی در جوجه‌های گوشتی. , 56(2), 369-389. doi: 10.22059/ijas.2024.379324.654020
سپیده گزانی; منصور رضایی; محمد کاظمی فرد. "اثر افزودن امولسیفایر و مولتی‌آنزیم در جیره‌های حاوی کنجاله کلزا با سطوح متفاوت انرژی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و گرانروی محتویات گوارشی در جوجه‌های گوشتی". , 56, 2, 1404, 369-389. doi: 10.22059/ijas.2024.379324.654020
گزانی, سپیده, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. (1404). 'اثر افزودن امولسیفایر و مولتی‌آنزیم در جیره‌های حاوی کنجاله کلزا با سطوح متفاوت انرژی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و گرانروی محتویات گوارشی در جوجه‌های گوشتی', , 56(2), pp. 369-389. doi: 10.22059/ijas.2024.379324.654020
گزانی, سپیده, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. اثر افزودن امولسیفایر و مولتی‌آنزیم در جیره‌های حاوی کنجاله کلزا با سطوح متفاوت انرژی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و گرانروی محتویات گوارشی در جوجه‌های گوشتی. , 1404; 56(2): 369-389. doi: 10.22059/ijas.2024.379324.654020





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب