نوروزی, معصومه, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. (1403). تاثیر کنجاله سویای عمل‌آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین. , 55(2), 193-210. doi: 10.22059/ijas.2022.345444.653895
معصومه نوروزی; منصور رضایی; محمد کاظمی فرد. "تاثیر کنجاله سویای عمل‌آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین". , 55, 2, 1403, 193-210. doi: 10.22059/ijas.2022.345444.653895
نوروزی, معصومه, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. (1403). 'تاثیر کنجاله سویای عمل‌آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین', , 55(2), pp. 193-210. doi: 10.22059/ijas.2022.345444.653895
نوروزی, معصومه, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. تاثیر کنجاله سویای عمل‌آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین. , 1403; 55(2): 193-210. doi: 10.22059/ijas.2022.345444.653895


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب