1.

ارزیابی خواسته‌های مشتریان و تبدیل آن‌ها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی

صفحه 345-361
مجید نامداری

2.

بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب

صفحه 363-377
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده؛ پریسا قاسمی

3.

هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده

صفحه 379-390
مونا عزیزی؛ انوشه شریفان؛ ابراهیم حسینی؛ عبدالله قوامی

4.

توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقه‌بندی هوشمند گونه‌های ماهی کپور

صفحه 391-407
امین طاهری گراوند؛ امین نصیری؛ اشکان بنان

5.

بررسی و رتبه‌بندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس

صفحه 409-420
محمد شریفی؛ نجمه توکلی؛ اسداله اکرم

6.

بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی

صفحه 421-434
علی معصوم نیا؛ رضا طباطبایی کلور؛ علی متولی

7.

مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء

صفحه 435-450
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی

8.

بررسی راهبرد برون‌سپاری عملیات تهیه‌زمین برای کشت نیشکر (مطالعه‌ موردی: شرکت‌های کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر)

صفحه 451-468
فاطمه عزیزی؛ نسیم منجزی؛ محمد جواد شیخ داوودی؛ محسن سلیمانی

9.

بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده

صفحه 469-485
رضا فرهمندفر؛ سینا مولائی

10.

طراحی و ساخت یک بوامتر اندازه‌گیری مشخصات تغییر شکل خاک

صفحه 487-498
هوشنگ محبوب ینگجه؛ عارف مردانی کرانی

11.

بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت

صفحه 499-512
احسان محمودی؛ حسین کیانی؛ محسن اسمعیلی

12.

طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی

صفحه 513-527
مهدی نوجوان؛ سعید مینایی؛ شهریار صرامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب