1.

The Impact of Biofilm Forming Rhizobacteria on Rhizoctonia solani Damping-off of Tomato Running title: The Impact of biofilm forming rhizobacteria on Rhizoctonia solani

دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 95-106
فاطمه عبدلی؛ وحید فلاح زاده ممقانی؛ اکبر شیرزاد

2.

اثر کود شیمیایی اوره و کودهای آلی و زیستی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی و برخی از ویژگی‌های خاک در کشت زعفران

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 345-356
اعظم فعلی؛ سعیده ملکی فراهانی؛ حسین بشارتی

3.

ارزیابی تأثیر باکتری‌های ریزوسفری محرک رشد بر بهبود شاخص‌های رشد گیاه سویا

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 671-687
حسین بشارتی؛ شهلا پاشاپور؛ محمود رضازاده

4.

ارزیابی جدایه‌های Bacillus در کنترل بیولوژیکی پوسیدگی سفید ریشۀ سیر ناشی از قارچ Sclerotium cepivorum در شرایط آزمایشگاه و گلخانه

دوره 44، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 253-262
جهانشیر امینی؛ نسرین بابایی؛ محمد جواد سلیمانی؛ بهروز حریقی

5.

افزایش تولید زیست توده و بهبود کارایی بیوکنترلی سویه Bacillus pumilus INR7 با تغییر منابع کربن محیط کشت

دوره 8، شماره 2، بهار و تابستان 1399، صفحه 127-136
سارا معتضدی؛ سعید عباسی؛ روح اله شریفی

6.

بررسی تأثیر تلقیح ریزغدۀ سیب‌زمینی با باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد و مقدار جذب عناصر غذایی

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 911-924
فرشید حسنی؛ احمد اصغر زاده؛ محمدرضا اردکانی؛ آیدین حمیدی

7.

بررسی فعالیت آنتاگونیستی جدایه های Bacillus spp. در کنترل بیماری ریشه گرهی گوجه فرنگی

دوره 2، شماره 1، بهار 1392، صفحه 17-26
مریم رمضانی مقدم؛ عصمت مهدیخانی مقدم؛ ساره بقائی راوری؛ حمید روحانی

8.

پرایمینگ مقاومت علیه Pseudomonas syringae pv. tomato در آرابیدوپسیس با استفاده از ترکیب‌های فرار Bacillus subtilis

دوره 47، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 293-301
روح الله شریفی؛ نسرین کاظمی؛ مسعود احمدزاده؛ کیوان بهبودی

9.

تأثیر باکتری‌های جدا شده از روده فیل‌ماهی (Huso huso) انگشت قد برترکیبات بیوشیمیایی عصاره بدن، ترشح نیتروژن متابولیکی و مدت زمان زنده مانی لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجه با استرس‌های محیطی

دوره 73، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 607-618
حجت جعفریان؛ محسن پورعباسعلی؛ شایان قبادی

10.

تأثیر برخی مواد معدنی بر کارامدی بیوکنترلی Bacillus pumilus INR7 علیه Rhizoctonia solani عامل مرگ گیاهچۀ لوبیا

دوره 6، شماره 2، پاییز 1396، صفحه 187-195
ارغوان اردلان؛ سعید عباسی؛ روح اله شریفی

11.

تأثیر عوامل بیولوژیک قارچی و باکتریایی بر بیماری قارچی مرگ گیاهچه فلفل

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 289-301
مصطفی درویش نیا؛ مسلم موسویان

12.

تولید نانونقرة میکروبال و استفاده از آن در کاغذ با هدف بهبود خواص ضدباکتری آن

دوره 68، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 547-557
الیاس افرا؛ مریم محمدی؛ احمد رضا سراییان سراییان؛ رضا ایمانی

13.

جداسازی باکتری‌های تولیدکنندۀ آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 315-325
سمیرا مرادی؛ سید هادی رضوی؛ سید محمد موسوی

14.

غربال ریزوباکترهای تشکیل دهنده بیوفیلم گیاهان زراعی برای کنترل بیولوژیک Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum، عامل پوسیدگی نرم سیب‌زمینی

دوره 7، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 75-84
فاطمه عبدلی؛ وحید فلاح زاده ممقانی؛ اکبر شیرزاد

15.

مهار بیماری پاخورۀ گندم (Gaeumannomyces tritici) با استفاده از تلفیق باکتری Bacillus subtilis GB03 و چند عنصر غذایی مهم در خاک

دوره 52، شماره 1، بهار و تابستان 1400، صفحه 37-51
فرشته سعید سروبابایی؛ سعید عباسی؛ روح الله شریفی؛ علی بهشتی آل آقا



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.