1.

Effect of Storage Temperature and Packaging Material on Shelf Life of Thornless Blackberry

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 265-275
Mehdi Hadadinejad؛ Kamran Ghasemi؛ Amir Ali Mohammadi

2.

Evaluation the Preharvest Application of Iron and Nitrogen on Some Qualitative Characteristics of Two Apple Cultivars during Cold Storage

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 2018، صفحه 31-42
Safoora Dehghanipoodeh؛ Mohammad Ali Askari؛ Ali Reza Talaei؛ Mesbah Babalar

3.

Improving Yield and Fruit Quality of ‘Siyahoo’ Mandarin (Citrus reticulata) by Foliar Application of Nitrogen and Harvest Time

دوره 8، شماره 3، پاییز 2021، صفحه 247-258
Yaaghoob Hosseini؛ Hamed Hassanzadeh Khankahdani؛ Ramezan Rezazadeh

4.

Orchard Management for Decreasing Date Palm Bunch Fading Disorder

دوره 2، شماره 1، تابستان 2015، صفحه 27-32
Mahmood Izadi؛ Elham Aslmoshtaghi

5.

Preharvest Application of Sulfur as Pesticide on Fresh Hull and Kernel of Pistachio (Pistacia vera L.)

دوره 9، شماره 1، بهار 2022، صفحه 117-129
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Seyed Hossein Mirdehghan؛ Mozhdeh Yousefi

6.

اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 605-619
ملیحه اکرمی ابرقویی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ غلامرضا ربیعی

7.

اثر تراکم کاشت بر کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ سیب رقم ‘گرانی‌اسمیت’ روی پایه 26M

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 345-358
نبی هداوند؛ احمد ارشادی؛ روح الله کریمی؛ علیرضا طلایی؛ محمدعلی عسکری سرچشمه

8.

اثر تیمار مه پاشی اسید سالیسیلیک بر رشد، عملکرد و صفات کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا

دوره 44، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 349-357
سارا صالحی؛ مصباح بابالار؛ تکتم سادات تقوی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

9.

اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه‌های عروسک پشت‌پرده (Physalis angulata L.)

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 173-186
رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

10.

اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 87-97
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد

11.

اثر کائولین بر فیزیولوژی درخت، آفتاب‌سوختگی سطحی و خواص کمّی و کیفی ‌میوۀ دو رقم تجاری سیب

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 475-486
علی قرقانی؛ سعید عشقی؛ یاسمین خواجه نوری؛ مجید راحمی

12.

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 527-537
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو

13.

اثر مرحله برداشت و مدت زمان انبارمانی بر کیفیت میوه عروسک‌ پشت‌پرده

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 383-395
رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

14.

اثر نسبت‏ های مختلف پتاسیم به منیزیم بر خشکیدگی خوشه و ویژگی‏ های کیفی انگور کشمشی بی‏ دانه

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 207-216
محمد دیلمقانی حسنلویی؛ سیاوش همتی عسگرآبادتپه؛ حامد دولتی؛ ولی عاقلی مغانجوقی؛ یوسف نیکخواهی دستجردی

15.

اثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده

دوره 41، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 309-318
موسی رسولی؛ کاظم ارزانی

16.

ارزیابی خصوصیات رویشی و زایشی سیب میانرس DAT1 در مقایسه با تعدادی از ارقام تابستانه بر پایه‌های رویشی مختلف

دوره 23، شماره 1، بهار 1400، صفحه 199-210
داریوش آتشکار؛ عادل پیرایش؛ مریم دودانگه بالاخانی؛ امیر عباس تقی زاده

17.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه طالبی کشت شده تحت شرایط خاکپوش‌های پلی‌اتیلن رنگی

دوره 40، شماره 3، پاییز 1388
علی فرهادی؛ صادق جلالی؛ محمدرضا نعمت اللهی

18.

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

19.

بررسی اثر اسید هیومیک و عنصر روی بر کمیت و کیفیت میوه، رنگیزه‌های فتوسنتزی و غلظت برخی عناصر در انگور رقم ‘عسگری’

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 303-318
اکرم وطن‌خواه؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعدالله هوشمند؛ شهرام کیانی

20.

تأثیر پوشش‌های مختلف پس از برداشت بر میزان رنگ و آنتوسیانین انار ملس ساوه در دورة انبارداری سرد

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 753-762
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ داود بخشی

21.

تأثیر تنظیم‌کننده‏های رشد CPPU و GA3 بر کیفیت و کمّیت میوۀ انگور سلطانی (بی‏دانۀ سفید) چکیده

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 259-268
آزیتا بقال زاده کوچه باغی؛ فریبرز زارع نهندی؛ رحیم نقشی بند حسنی

22.

تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 339-347
محمد سیاری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری

23.

تأثیرکاربرد بیوچار و تغذ‌یه آلی و شیمیایی بر عملکرد، برخی ویژگی‌های مورفو- فیزیولوژیکی و ‏تغذیه‌ای گوجه‌فرنگی رقم ازمیر ‏‎(Solanum lycopersicum Mill cv. Izmir)‎

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 177-188
سید مهدی نبئی؛ محمد رضا حسندخت؛ وحید عبدوسی؛ محمدرضا اردکانی

24.

تأثیر کاربرد پس‌ از برداشت نانو ‌اکسید‌‌‌روی و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شلیل (Prunus persica cv. Red gold)

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1025-1033
محمدرضا اصغری؛ هاشم زارعی؛ حبیب شیرزاد

25.

تأثیر محلول‌پاشی پیش از برداشت پوتریسین و اسید سالیسیلیک بر برخی خواص کیفی میوۀ سیب رقم گرانی اسمیت

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 445-456
آرزو عسگرپور؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.